σήμα πορεία
Αν σιγοτραγουδάς, αλλά θες να το εξελίξεις, το ΣΗΜΑ σε καλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην Χορωδία που θα συγκροτηθεί υπό τον μουσικό Τάκη Καριώτη

Την Τετάρτη, 8 Μαΐου, στις 18:00 στον πολιτιστικό χώρο "Σήμα" αρχίζουν μαθήματα χορωδίας.

Αν σιγοτραγουδάς, αλλά θες να το εξελίξεις, το ΣΗΜΑ σε καλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην Χορωδία που θα συγκροτηθεί υπό τον μουσικό Τάκη Καριώτη.

Οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, και δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη γνώση. Ωστόσο, η συνέπεια είναι σημαντική. Αύριο Τετάρτη 8 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Στη χορωδία αφού σε ακούσει ο δάσκαλος θα πάρεις έναν «ρόλο» και μαζί με τους υπόλοιπους θα μελετάτε τη γραμμή σας ώστε να καταλήξετε σε ένα 4φωνο φωνητικό σύνολο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977238673 (Γεωργία), ή απλώς να επισκεφτείτε αύριο Τετάρτη του Πάσχα, στις 6 μμ. στο ΣΗΜΑ (Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια)

horodia-teliko

Η ανακοίνωση του πολιτιστικού χώρου "Σήμα"

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 18:00

Αρχίζουμε μαθήματα χορωδίας, στο ΣΗΜΑ!

Το ΣΗΜΑ ετοιμάζει Χορωδία!

Αν σιγοτραγουδάς, αλλά θες να το εξελίξεις, το ΣΗΜΑ σε καλεί να δηλώσεις συμμετοχή στην Χορωδία που θα συγκροτηθεί υπό τον μουσικό Τάκη Καριώτη.

Οι συναντήσεις θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα, και δεν χρειάζεται κάποια προηγούμενη γνώση. Ωστόσο, η συνέπεια είναι σημαντική. Την Τετάρτη του Πάσχα θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Στη χορωδία αφού σε ακούσει ο δάσκαλος θα πάρεις έναν «ρόλο» και μαζί με τους υπόλοιπους της φωνής σου θα μελετάτε τη γραμμή σας ώστε να καταλήξετε σε ένα 4φωνο φωνητικό σύνολο. 

Θα μιλάμε για τη σωστή χρήση της φωνής, θα κάνουμε κάποιου είδους φωνητική στα πλαίσια του κομματιού που μελετάμε, για το ύφος και το στυλ του, κ.ά. 

Το ρεπερτόριο θα ποικίλλει από την παλιά μουσική μέχρι και έργα που γράφονται τώρα και θα προχωράμε ανάλογα με το επίπεδο του συνόλου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6977238673 (Γεωργία), ή απλώς έλα την Τετάρτη του Πάσχα, στις 6 μμ. Στο ΣΗΜΑ!

 

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:

www.facebook.com/simaporeia.

βρείτε μας και στο Instagram: sima_poreia

e-mail: [email protected]

(εδώ μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε

το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φύση, θάλασσα, δέντρα, ποδηλάτης
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
«Κι όμως η σκέψη μας είναι εκεί, στο άγνωστο, στα νέα ερωτήματα, στις δυσκολίες πρόσληψης όλο και πιο έγκυρης γνώσης, όλο και πιο καλής κατανόησης...
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;