Thumbnail
Από τις 15 Μαΐου οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν... Ιούλιο!

Με τη θερμοκρασία να επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα κάνει ποδαρικό η νέα εβδομάδα, με ένα νέο κύμα ζέστης να βρίσκεται προ των πυλών.

Από φθινόπωρο ξαφνικά καύσωνας σε λίγες ημέρες σε όλη τη χώρα, καθώς από τις 15 Μαΐου οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν... Ιούλιο!

Σύμφωνα με το προγνωστικό μοντέλο καιρού Windy από την Τετάρτη, η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την επόμενη Παρασκευή και το Σάββατο η θερμοκρασία θα φτάσει πάνω από τους 35 βαθμούς Κελσίου. Ειδικά το Σάββατο το προγνωστικό μοντέλο προβλέπει θερμοκρασίες 39 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή της Χαλκίδας.

Σήμερα Δευτέρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βορειοανατολικά τους 22 και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα