viasmos
Ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς μία 62χρονη έπεσε θύμα βιασμού από έναν 23χρονο στα Νικηφορέικα Αχαΐας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τη μαρτυρία του θύματος σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όπου ο 23χρονος την προσέγγισε, ενώ βρισκόταν σε ένα αγρόκτημα όπου πραγματοποιούσε γεωργικές εργασίες. Με το πρόσχημα της αναζήτησης εργασίας, ο νεαρός την πλησίασε και, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, ασκώντας βία, την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη, παρά τη θέλησή της.

Η γυναίκα, κατά την ίδια πηγή, κατάφερε να πιάσει ένα σφυρί που βρισκόταν κοντά της και να τον χτυπήσει τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι κι έτσι ξέφυγε. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στο πλαίσιο άμεσων αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον προσήγαγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφάλειας, όπου συνελήφθη.

Ο 23χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά τη σύλληψή του, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην χώρα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα