Μενίδι2
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/INTIME NEWS
Περισσότερες λεπτομέρειες είδαν το φως τη δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που γίνονται καθημερινά γνωστές για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, με θύμα μία 40χρονη και δράστη τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Η 40χρονη, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ζούσε μια κόλαση με ξυλοδαρμούς, κακοποιήσεις και βρισιές. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 40χρονη «έφερε 15 τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, αλλά και τραύματα σε όλο της το σώμα».

Το παρελθόν του ζευγαριού

Η 40χρονη Ενκελέιντα είχε γνωρίσει τον 50χρονο όταν ήταν 17 ετών και μαζί του έφυγε από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της ενώ τα προβλήματα του ζευγαριού χρονολογούνται από το 2013.

Η 40χρονη είχε καταγγέλλει τον εν διαστάσει σύζυγό της και μάλιστα στην τελευταία της καταγγελία στις 7 Μαΐου 2024, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που ζούσε στο πλευρό του. «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήμασταν ποτέ καλά. Με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει βαρέσει. Τα έχω καταγγείλει πολλά περιστατικά άλλα όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα τον έχω δει ότι με παρακολουθεί κάθεται με το αμάξι του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω το λόγο. Χθες στις 23:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει Π….θα δεις τι θα πάθεις, μ…. θα σας κάψω», ανέφερε η καταγγελία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα