κηφισια
Φώτο: Intime News
Διαμαρτυρία γονέων έξω από το Δημαρχείο Κηφισιάς για την καγκελόπορτα σχολείου που καταπλάκωσε 9χρονο μαθητή

Σοκάρουν οι πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία του 8χρονου που καταπλακώθηκε από την πόρτα Δημοτικού Σχολείου στην Κηφισιά.

Πιο συγκεκριμένα, κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τα νεότερα για την υγεία του παιδιού που τραυματίστηκε από το τραγικό περιστατικό που συνέβη χθες, Τρίτη 21/5 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς. Το 8χρονο παιδί φέρει κάταγμα στον σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι ενώ τόνισαν πως ο 8χρονος σώθηκε χάρη στην σχολική τσάντα που φορούσε.

Υπενθυμίζεται πως επί δύο μήνες παρακαλούσαν οι γονείς των παιδιών και η διεύθυνση του σχολείου να αλλάξει η μοιραία πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά, που καταπλάκωσε χθες τα παιδιά. Σύμφωνα με τη Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:30 την ώρα που εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο προαύλιο του σχολείου. Για το περιστατικό η Αστυνομία συνέλαβε τον εργολάβο του έργου και δύο εργάτες, οι οποίοι αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Διαμαρτυρία γονέων έξω από το Δημαρχείο Κηφισιάς για την καγκελόπορτα σχολείου που καταπλάκωσε 9χρονο μαθητή

Διαμαρτυρία γονέων έξω από το Δημαρχείο Κηφισιάς για την καγκελόπορτα σχολείου καταπλάκωσε 9χρονο μαθητή ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα καθώς στην πλάτη του είχε τη σχολική του τσάντα.

Το περιστατικό συνέβη χθες με το παιδί να τραυματίζεται όταν υποχώρησε η σιδερένια καγκελόπορτα του σχολείου, περίπου 300 κιλών.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Παίδων Πεντέλης και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ειρήνη Δράγαση στο ΣΚΑΪ, υπήρχε ένας εργολάβος με δύο εργάτες που έκαναν χθες την εγκατάσταση της πόρτας την ώρα που τα παιδιά είχαν μάθημα. 

Την ώρα που τα παιδιά σχόλασαν και έβγαιναν έξω, ο εργολάβος άνοιξε την πόρτα η οποία έπεσε. Τα περισσότερα πρόλαβαν να τη δουν εκτός από τον 9χρονο που έπεσε πάνω του.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν η πόρτα είχε τοποθετηθεί σωστά και είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες και το κλειδί παραδόθηκε στη διευθύντρια του σχολείου, κάτι που θα διαπιστωθεί από την έκθεση των πραγματογνωμόνων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα