Ένας 50χρονος στην Πάτρα περιέγραψε το δάγκωμα από την οχιά που δέχτηκε όταν πήγε να βάλει τα παπούτσια του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Ο 50χρονος μίλησε στο Mega και εξήγησε πώς έγιναν όλα, όταν βγήκε έξω από το σπίτι του στην Πάτρα, για να αλλάξει ένα ζευγάρι παπούτσια και να πάει στη δουλειά του.
«Ήταν μέσα στο παπούτσι. Πήγα να βγάλω τα παλιά, να φορέσω της δουλειάς. Εκείνη την ώρα πόνεσα λίγο, δεν το κατάλαβα ότι ήταν φίδι στην αρχή» είπε αρχικά ο 50χρονος που έκανε πίσω και τότε το φίδι βγήκε έξω και τον τσίμπησε ξανά. «Με τσίμπησε δύο φορές, μπήκε ξανά στο παπούτσι, μικρή ήταν. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου, δεν καταλάβαινα τι έγινε».
Ο 50χρονος, μόλις είδε μπροστά του την οχιά, έπαθε σοκ. Μετά το δεύτερο τσίμπημα κάλεσε τον γείτονα να πάει να τον βοηθήσει, είχε αρχίσει ήδη να χάνει τις αισθήσεις του. «Πήγα τον βρήκα εγώ, ήταν ήδη λιπόθυμος. Ήταν κάτω που τον είδα εγώ, μπρούμυτα. Ημιλιπόθυμος, έβγαζε σάλια από το στόμα, με το ζόρι μου μίλαγε» είπε ο γείτονας.
Το δηλητήριο της οχιάς είχε αρχίσει ήδη να επιδρά στον οργανισμό του. Ο φίλος του έφτασε έξω από το σπίτι με άλλους δύο άντρες και είδαν τον 50χρονο πεσμένο με το κεφάλι του να αιμορραγεί από την πτώση.
«Το μόνο που μου ‘πε ότι τον έφαγε, μία μου έλεγε στο χέρι, μία μου έλεγε στο πόδι, είχε χτυπήσει το κεφάλι, έβγαζε και λίγο αίμα γύρω στα 2 εκατοστά πληγή, φανταστήκαμε για εγκεφαλικό, λέμε από πού και ως πού να πέσει; Τον βάλαμε πάνω στο αγροτικό, στην καρότσα, και τον πήγαμε στο Κέντρο Υγείας στην Ερυμάνθια».
Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας έκριναν πως ο 50χρονος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο και να χορηγηθεί αντιοφικός ορός καθώς ο άνδρας είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ. «Έγινε το κακό. Αφού γλιτώσαμε, τέλος καλό, όλα καλά» κατέληξε ο 50χρονος που ξεπέρασε τον κίνδυνο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ