paralia
Η παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά, μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

Η Αττική πέρα από τις γνωστές παραλίες που εν μέσω καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών «βουλιάζουν» από κόσμο, έχει πολλές κρυμμένες αμουδιές και απόμερους κολπίσκους με καθάρια γαλανά νερά που αξίζει να τις επισκεφθείς και να ξαποστάσεις από την πολύβουη καθημερινότητα.

Ένας τέτοιος προορισμός που μόλις τον επισκεφθείς θα μπει αυτόματα στη λίστα με τις αγαπημένες σου παραλίες είναι, η παραλία Τσίου στην Λαυρεωτική που αποτελεί πόλο έλξης για όσους αγαπούν το μπάνιο στη θάλασσα σε απόμερες και απάνεμες παραλίες. Πρόκειται για μια καλά κρυμμένη παραλία ανάμεσα στους βραχώδεις κολπίσκους του Σουνίου που θα σου δώσει απλόχερα την ευκαιρία να απολαύσεις βουτιές σε πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά που παραπέμπουν σε κινηματογραφικό σκηνικό. 

Παραλία Τσίου: Ο επίγειος θαλάσσιος παράδεισος ανάμεσα σε Λαύριο και Σούνιο 

Η Παραλία Τσίου ενδείκνυται και για οικογενειακές εξορμήσεις καθώς η λευκή αμμουδιά και η φυσική σκιά που δημιουργούν οι βράχοι που την περιστοιχίζουν είναι η καλύτερη πρόταση για μπάνιο σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας. Οι βουτιές στον αμμουδερό κολπίσκο με τα διάφανα νερά δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Για καλό και για κακό, βάλτε και τη σκηνή σας στο πορτ-μπαγκάζ, καθότι οι πιθανότητες να μπείτε στον πειρασμό να μείνετε είναι μεγάλες.

Πώς θα φτάσετε εκεί

Στο τέλος του Σουνίου, εκεί που αρχίζει το Λαύριο ακολουθήστε την πινακίδα «Ακρωτήρι». Εκεί θα βρεθείτε σε ένα αδιέξοδο. Παρκάρετε και ακολουθήστε τα μονοπάτια. Σε 5 λεπτά θα βρίσκεστε στην παραλία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα