λιοσια
Φωτό: Intime News
«Αντέδρασα σπασμωδικά - Ήταν το μοναδικό αποκούμπι μου», λέει ο 59χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 59χρονος άνδρας που έκαψε τη σορό του πατέρα του στην αυλή του σπιτιού τους στα Άνω Λιόσια.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο 59χρονος δεν χρήζει νοσηλείας.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega νωρίτερα σήμερα, ο 59χρονος από τα Λιόσια εξιστορεί όλα όσα συνέβησαν από τη δική του μεριά, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο «στρυμωγμένο», που όταν αντιλήφθηκε πως ο πατέρας του δεν ζει, του πήρε μέρες προκειμένου να ξεπεράσει το σοκ αλλά και να δει τι θα κάνει με την ταφή του. Υποστηρίζει πως ήταν αρκετά δεμένος με τον πατέρα του, αλλά και πως σε όλους όσους απευθύνθηκε για την ταφή του, κάποιοι δεν είχαν χρήματα και άλλοι του γύρισαν την πλάτη.

Όπως ο ίδιο αναφέρει, όταν κατάλαβε πως ο 82χρονος πατέρας του δεν ζει, οι κινήσεις του ήταν μηχανικές. «Δεν ήταν μία ημέρα, εγώ για να συνειδητοποιήσω ότι έχασα τον πατέρα μου, με τον οποίο είχαμε πολύ στενή σχέση. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι πέθανε είχαν περάσει ημέρες. Τότε προσπάθησα να βρω πως θα γίνει η ταφή. Πήρα κάποια γραφεία και μου είπαν κάποια ποσά τα οποία εγώ εκείνη την ημέρα δεν μπορούσα να ανταποκριθώ», ξεκαθαρίζει αρχικά.

«Έψαξα από γνωστούς, δεν είπα σε κανέναν ότι είχε πεθάνει. Έψαξα γνωστούς να βρω λεφτά, αυτοί που ήξερα ότι είχαν με αγνόησαν και αυτοί που δεν είχαν είπαν να με βοηθήσουν. Δεν σκέφτηκα να απευθυνθώ στον Δήμο», συμπληρώνει, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως «δεν υπήρχε τεμαχισμός [...] δεν ήθελα να αποχωριστών τον πατέρα μου, το ότι τον έκαψα ήταν μία πράξη απελπισίας».

Το χρονικό της υπόθεσης στα Λιόσια

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όταν κλήθηκε η αστυνομία στην περιοχή των Άνω Λιοσίων από γείτονες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αναδυόταν δυσοσμία από μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος 52, όπου διέμεναν γιος και πατέρας. Την Δευτέρα ή την Τρίτη σύμφωνα με μαρτυρίες ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή. Ωστόσο το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο καθώς μέσα σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του 82χρονου βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα κεφάλι και πόδια. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

classroom-iek_epas_epal.jpg
ΠΕΚΑΓΕΠΕ: Επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας χωρίς επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας
Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών/τριών Γερμανικής ΠΕ - «Η παραφροσύνη του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος»
ΠΕΚΑΓΕΠΕ: Επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας χωρίς επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας
ιεπ
ΙΕΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων
Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση  έως 04/07/2024 και ώρα 13:00, συμπληρώνοντας σε ηλεκτρονική...
ΙΕΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων