Κακοποίηση 3χρονης στο Ηράκλειο: «Χτυπούσε το παιδί και του έκλεινε το στόμα για να μην κλαίει»
Σοκάρει η κατάθεση γειτόνισσας για την κακοποίηση της 3χρονης

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς η 30χρονη γυναίκα που βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του 3χρονου κοριτσιού, από τον 23χρονο σύντροφο της μητέρας, στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνε με όσα αναφέρει το cretapost.gr, επί ένα μήνα περίπου η 30χρονη άκουγε τα χτυπήματα και τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού στο διπλανό σπίτι αν και νόμιζε πως επρόκειτο για κακοποίηση γυναίκας και όχι ανηλίκου.

«Το σπίτι τους βρίσκεται σε μεσοτοιχία με το δικό μου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου ηχομόνωση. Τα πάντα ακούγονταν. Εδώ και ένα μήνα περίπου άκουγα τον άνδρα να δέρνει και να χτυπάει ένα άτομο. Αρχικά νόμιζα πως ήταν η σύντροφός του, η μητέρα του παιδιού, καθώς δεν ακουγόταν ούτε κλάματα μωρού, ούτε τίποτε. Ήθελα να πάω να το καταγγείλω ωστόσο όλοι μου έλεγαν ότι θα μπλέξω, ότι θα με κυνηγήσουν και δεν το έκανα αρχικά. Την περασμένη Παρασκευή όμως δεν άντεξα, πήρα την αστυνομία και κατήγγειλα πως στο διπλανό σπίτι μία γυναίκα κακοποιείται», αναφέρει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της η 30χρονη.

«Χτυπούσε το παιδί και του έκλεινε το στόμα για να μην κλαίει»

Η έκπληξη της 30χρονης μόλις αντιλήφθηκε πως επρόκειτο για παιδί ήταν τεράστια. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ίδια περίμενε την αστυνομία να φτάσει στο σπίτι και πήγαν μαζί.

Όταν άνοιξε η πόρτα είδαν πως η γυναίκα έλειπε με το παιδί να ήταν ματωμένο, με μώλωπες.

«Τότε κατάλαβα πως το θύμα της κακοποίησης ήταν το 3χρονο παιδί. Μάλιστα, είχε και σημάδια στο στόμα, σαν κάποιος να του το έκλεινε. Γι’ αυτό άλλωστε δεν άκουγα ποτέ τα κλάματα και τα ουρλιαχτά. Το έδερνε το παιδί και του έκλεινε το στόμα για να μην κλαίει», επεσήμανε σχετικά η 30χρονη.

Ο 23χρονος ακόμα και όταν τον έπιασαν στα… πράσα αρνήθηκε πως κακοποιούσε το παιδί λέγοντας πως απλώς έπεσε και χτύπησε. πως ήδη έχει γράψει το cretapost, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του παιδιού και σύντροφός του συνελήφθησαν από τις αρχές και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Μετά την απολογία του ο 23χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ η 21χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τι διαπίστωσαν οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ

Το 3χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξετάστηκε από γιατρούς. Εκείνοι διαπίστωσαν πως το παιδί έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα, και στο κεφάλι ενώ είδαν μώλωπες που αποδεικνύουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κακοποιηθεί.

Το παιδί παραμένει στην Παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ενώ έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση για το παιδί ώστε να διαπιστωθεί από πότε κακοποιείται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

classroom-iek_epas_epal.jpg
ΠΕΚΑΓΕΠΕ: Επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας χωρίς επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας
Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών/τριών Γερμανικής ΠΕ - «Η παραφροσύνη του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος»
ΠΕΚΑΓΕΠΕ: Επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας χωρίς επιλογή Β' Ξένης Γλώσσας
ιεπ
ΙΕΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων
Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να εγγραφούν στο Μητρώο καλούνται να υποβάλουν αίτηση  έως 04/07/2024 και ώρα 13:00, συμπληρώνοντας σε ηλεκτρονική...
ΙΕΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων