texniti noimosini fotografies
Εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης για μπορείτε να βελτιώνετε εικόνες και φωτογραφίες σε δευτερόλεπτα με ένα κλικ

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείται εφαρμογές Τεχνητής για να αλλάζετε και να βελτιώσετε με "αυτόματο" και εύκολο τρόπο φωτογραφίες και εικόνες

To alfavita.gr σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών που πραγματοποιεί τα πρώτα προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης σε Ελλάδα και ΕΥΡΏΠΗ  σας παρουσιάζει 5 εφαρμογές - εργαλεία που με την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης μπορείτε να βελτιώσετε το φωτογραφικό σας υλικό σε λίγα δευτερόλεπτα και όχι σε ώρες και ημέρες!

Πριν ξεκινήσουμε την παρουσίαση να αναφερθούμε στα προγράμματα του Πανεπιστημίου Πατρών με Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό και μονάδες ECTS τα οποία είναι αναγνωρισμένα και σε όλη την Ευρώπη

Εδώ μπορείτε να μπείτε στο 1ο group Τεχνητής Νοημοσύνης στο Facebook για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όχι μόνο!

Συζητάμε για την χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση και όχι μόνο - Μαθαίνουμε την χρήση εφαρμογών για την εργασία και γενικά την καθημερινότητά μας

πανεπιστήμιο πατρών

Με τα παραπάνω προγράμματα λαμβάνεται Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό επιμόρφωσης ενώ παράλληλα μαθαίνετε πάνω από 40 εφαμοργές τεχνητής νοημοσύνης.

Ξεκινούν όλα αυτή την εβδομάδα εξ αποστάσεως.

5 επεξεργαστές εικόνας (A.I. image editor)

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τις φωτογραφίες σας και να επιτύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας  εξαιρετικά ισχυρές και εύχρηστες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Οι περισσότερες εφαρμογές από αυτές είναι δωρεάν ή εχουν freemium εκδοση με βασικά χαρακτηριστικά να είναι ελεύθερα

Με το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πατρών θα μάθετε πως να χρησιμοποιείται τέτοιες ή αντίστοιχες εφαρμογές για 

  • Να αναβαθμίζετε την ανάλυση
  • Να αφαιρείτε το φόντο
  • Να διορθώνετε τα χρώματα
  • Να αφαιρείτε το θόρυβο
  • Να κάνετε όποιες μεταμορφώσεις γενικά εσείς θέλετε με την χρήση Α.Ι.

1. Pixelcut

pixelcut_photo

Το Pixelcut είναι μια εφαρμογή AI που βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν επαγγελματικές εικόνες και φωτογραφίες με ευκολία. Εστιάζει κυρίως στην αφαίρεση φόντου και στη δημιουργία καθαρών και εντυπωσιακών εικόνων.

Πρακτικά Παραδείγματα Χρήσης του Pixelcut:

  • Δημιουργία Εμπορικών Φωτογραφιών: Ένας επιχειρηματίας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Pixelcut για να αφαιρέσει το φόντο από φωτογραφίες προϊόντων, καθιστώντας τα έτοιμα για χρήση σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή διαφημιστικές καμπάνιες.
  • Δημιουργία Κοινωνικών Μέσων: Ένας διαχειριστής κοινωνικών μέσων μπορεί να χρησιμοποιήσει το Pixelcut για να δημιουργήσει εικόνες με επαγγελματική εμφάνιση για τις αναρτήσεις του, βελτιώνοντας την οπτική ελκυστικότητα του περιεχομένου.

2. Picwish

pickwish

Το Picwish είναι μια άλλη ισχυρή εφαρμογή AI που προσφέρει εργαλεία για την αφαίρεση φόντου, την καθαρή επιδιόρθωση εικόνων και την ενίσχυση της ποιότητας των φωτογραφιών. Εστιάζει στη βελτίωση και την προσαρμογή των εικόνων με λίγα μόνο κλικ.

texniti noimosini fotografies

Πρακτικά Παραδείγματα Χρήσης του Picwish:

  • Αναβάθμιση Παλαιών Φωτογραφιών: Ένας φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Picwish για να αποκαταστήσει και να ενισχύσει παλιές, κατεστραμμένες φωτογραφίες, καθιστώντας τις καθαρές και ζωντανές.
  • Προσαρμογή Εικόνων για Εκτυπώσεις: Ένας γραφίστας μπορεί να βελτιώσει την ανάλυση και την ποιότητα εικόνων που προορίζονται για εκτύπωση, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

3. Cleanup.pictures

cleanapp

Το Cleanup.pictures εξειδικεύεται στην αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων και ατελειών από τις φωτογραφίες. Η AI της εφαρμογής αναλύει την εικόνα και αφαιρεί στοιχεία με απίστευτη ακρίβεια, αφήνοντας το υπόλοιπο της εικόνας ανέπαφο.

Πρακτικά Παραδείγματα Χρήσης του Cleanup.pictures:

  • Καθαρισμός Φωτογραφιών Ταξιδιών: Ένας τουρίστας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Cleanup.pictures για να αφαιρέσει ανεπιθύμητα αντικείμενα ή περαστικούς από τις φωτογραφίες ταξιδιών, βελτιώνοντας την αισθητική και τη συγκέντρωση στο κύριο θέμα.
  • Βελτίωση Εικόνων Ακινήτων: Ένας μεσίτης μπορεί να αφαιρέσει αντικείμενα που αποσπούν την προσοχή από τις φωτογραφίες ακινήτων, όπως άχρηστα έπιπλα ή προσωπικά αντικείμενα, κάνοντας τις εικόνες πιο ελκυστικές για πιθανούς αγοραστές.

4. Let’s Enhance

Το Let’s Enhance χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να αναβαθμίσει την ανάλυση των εικόνων, προσθέτοντας λεπτομέρειες και καθαρίζοντας θολά στοιχεία. Αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνων που προορίζονται για εκτύπωση ή ψηφιακή χρήση.

Πρακτικά Παραδείγματα Χρήσης του Let’s Enhance:

  • Αναβάθμιση Οικογενειακών Φωτογραφιών: Ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Let’s Enhance για να βελτιώσει την ποιότητα παλιών οικογενειακών φωτογραφιών, κάνοντάς τις κατάλληλες για μεγάλες εκτυπώσεις ή άλμπουμ.
  • Βελτίωση Εικόνων Προϊόντων: Ένας πωλητής σε ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να αναβαθμίσει την ανάλυση των φωτογραφιών προϊόντων, διασφαλίζοντας ότι οι εικόνες είναι καθαρές και ελκυστικές για τους πελάτες.

5. Remove.bg

remove_people

Το Remove.bg είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που ειδικεύεται στην αφαίρεση φόντου από φωτογραφίες. Χρησιμοποιώντας AI, η εφαρμογή αναγνωρίζει το κύριο αντικείμενο της εικόνας και αφαιρεί το φόντο με ακρίβεια και ταχύτητα.

Πρακτικά Παραδείγματα Χρήσης του Remove.bg:

  • Δημιουργία Προσωπικών Φωτογραφιών: Ένας χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Remove.bg για να αφαιρέσει το φόντο από προσωπικές φωτογραφίες, καθιστώντας τις κατάλληλες για χρήση σε βιογραφικά, προφίλ κοινωνικών μέσων ή για δημιουργία φωτομοντάζ.
  • Επαγγελματική Προετοιμασία Εικόνων: Ένας επαγγελματίας γραφίστας μπορεί να αφαιρέσει το φόντο από λογότυπα και γραφικά, καθιστώντας τα έτοιμα για ενσωμάτωση σε διάφορα διαφημιστικά υλικά ή ιστοσελίδες.

Εάν είστε εκπαιδευτικός δείτε 21 εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης που θα σας βοηθήσουν στην τάξη

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βάσεις Εισαγωγής: Πτώση σε Πολυτεχνεία και Νομικές αλλά οι Ιατρικές διεκδικούν να πάνε ψηλότερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

doukas
ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές – «Θα παραμείνω δήμαρχος Αθηναίων»
Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Χάρης Δούκας – Οι δηλώσεις του από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής
ΠΑΣΟΚ: Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές – «Θα παραμείνω δήμαρχος Αθηναίων»
astinomia-peripoliko
Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κακοποίηση 15χρονου
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τον ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του όταν του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος
Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την κακοποίηση 15χρονου
pirosvestiki
Φωτιά τώρα στην Άνδρο
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Άνδρο
Φωτιά τώρα στην Άνδρο