Η εν διαστάσει σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, αποκάλυψε στην εκπομπή Super Katerina, ότι η ίδια και τα παιδιά της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του ηθοποιού προκειμένου να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους.
«Ο Αίας έχει φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτα την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους.
Στο γιο μου λίγο περισσότερο χρόνο, με ρώτησε εσύ τι λες και εγώ του είπα ότι πιστεύω πως ο μπαμπάς θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία.
Έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του μεταμοσχεύθηκαν σε ανθρώπους που κάνουν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια αντίστοιχα. Το ήπαρ του επίσης σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και τα ματάκια του... Όσο περίεργο και να ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους που πήραν τα μάτια του Αία. Να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά», είπε και σε ερώτηση για το αν ερωτήθηκε η τελευταία του σύντροφος, για την δωρεά οργάνων, είπε:
«Την σύντροφό του δεν την ενημέρωσα γιατί είχε χαθεί η επαφή ανάμεσα μας αλλά φαντάζομαι πως δεν θα είχε πρόβλημα γιατί ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 31/03
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ