Νεκροταφείο
Σχιστό: Άγνωστοι σκύλεψαν τη σορό ηλικιωμένης – Της αφαίρεσαν τα χρυσά δόντια

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι συγγενείς μιας ηλικιωμένης, όταν πήγαν στο νεκροταφείο του Σχιστού για την εκταφή της.

Όπως κατήγγειλαν στο LIVE NEWS, τον Ιανουάριο του ’23, και ενώ πραγματοποιούσαν την εκταφή διαπίστωσαν με φρίκη ότι έλειπαν όλα τα χρυσά, αλλά και τα φυσικά δόντια της θανούσης.

Όπως τόνισε στην εκπομπή η εγγονή της νεκρής γυναίκας, αφού συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, κάλεσαν τους υπεύθυνους του νεκροταφείου και αμέσως μετά την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να τους συμβουλεύουν, αφού κατέγραψαν το περιστατικό, να καταθέσουν μήνυση κατ’ αγνώστων.  “Πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε, γιατί παρόντες ήταν και η μητέρα μου και ο θείος μου”, είπε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.

Στη συνέχεια επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, από το οποίο τους διαβεβαίωσαν ότι δεν είχαν καμία ιδέα για το τι είχε συμβεί.

Όταν βλέπεις τη γιαγούλα και να σκέφτεσαι ότι την ξεδοντιάζανε, ενώ είχε φύγει είναι πάρα πολύ άσχημο. Δεν αγγίζεις έναν νεκρό, ο νεκρός πρέπει να θάβεται ατόφιος”, συμπλήρωσε η καταγγέλλουσα.  Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην οικογένεια το γεγονός ότι εκτός από τα χρυσά έλειπαν και τα φυσικά της δόντια. “Τα μισά της δόντια ήταν χρυσά και όταν έγινε η εκταφή έλειπαν όλα”.

Αντίστοιχα περιστατικά και στην Καλαμάτα

Σημειώνεται ότι η εκπομπή LIVE NEWS είχε αποκαλύψει αντίστοιχα περιστατικά και στην Καλαμάτα. Συγκεκριμένα, τα δυο αδιανόητα συμβάντα έλαβαν χώρα στο κοιμητήριο Καλαμάτας, όπου μια γυναίκα περί τα μέσα Ιουνίου εκκίνησε την διαδικασία εκταφής της θανούσης μητέρας της διαπιστώνοντας με τρόμο πως άγνωστοι είχαν κλέψει τα χρυσά της δόντια. Μάλιστα οι δράστες είχαν αφαιρέσει ολόκληρη την σιαγόνα της γυναίκας.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα, όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο κοιμητήριο για να προχωρήσει στην τοποθέτηση των οστών σε οστεοφυλάκιο, διαπίστωσε πως είχε κάνει «φτερά» και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της θανούσης, την οποία η ίδια είχε δει κατά την προ ημερών εκταφή της σορού.

Η αποσβολωμένη γυναίκα προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όπου κατήγγειλε τα δυο αυτά συμβάντα και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για περιύβριση νεκρού, από το οποίο η υπόθεση ερευνάται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 05/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παδα
Δήμος Αθηναίων και ΠΑΔΑ: Συνάντηση εφαλτήριο για ευρεία συνεργασία
Το ΠΑΔΑ αντιλαμβάνεται το ακαδημαϊκό και ερευνητικό του παρόν και μέλλον ως Δημόσιο Πανεπιστήμιο που λειτουργεί ως ζωντανό κύτταρο
Δήμος Αθηναίων και ΠΑΔΑ: Συνάντηση εφαλτήριο για ευρεία συνεργασία
dypa
ΔΥΠΑ: Στις 6-7 Ιουλίου οι εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας
Η διεξαγωγή των εξετάσεων πιστοποίησης αφορά σε αποφοίτους που διαθέτουν βεβαίωση επαγγελματικής εκπαίδευσης, ώστε, μετά την επιτυχή συμμετοχή τους,...
ΔΥΠΑ: Στις 6-7 Ιουλίου οι εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων των Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας