peripoliko astinomia perama
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της πρόκλησης επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών από κοινού, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων, 17χρονος, κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσία περί όπλων

Τέσσερις νέοι, Έλληνες ηλικίας 16 έως 20 ετών, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ως οι δράστες επίθεσης σε αλλοδαπούς, τους οποίους χτύπησαν και λήστεψαν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Ιουλίου, στην πλατεία του Αργοστολίου, ομάδα περίπου δέκα ατόμων, αρχικά επιτέθηκαν σε τέσσερις αλλοδαπούς, ηλικίας 21 έως 25 ετών, χτυπώντας τους τόσο με τα χέρια και τα πόδια, όσο και με τη χρήση μεταλλικής ράβδου. Στη συνέχεια τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή των τεσσάρων συλληφθέντων και ενός ακόμη 16χρονου Έλληνα που αναζητείται,  ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της πρόκλησης επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών από κοινού, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων, 17χρονος, κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσία περί όπλων.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο επιστράφηκε στον κάτοχό του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pyrkagia fotia kammena
Φωτιές: Πόσο κοστίζει κάθε εκτάριο γης που γίνεται στάχτη
Πέρσι, η Ελλάδα κατέλαβε την θλιβερή πρωτιά σε σχέση με την έκταση η οποία κάηκε από τις πυρκαγιές, καθώς αποτεφρώθηκαν περισσότερα εκτάρια από...
Φωτιές: Πόσο κοστίζει κάθε εκτάριο γης που γίνεται στάχτη
diatrofi
Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Με ποια διατροφή αυξάνεται ο κίνδυνος νόσου
Ποια κατηγορία τροφίμων μεταβάλλει το μικροβίωμα του εντέρου, ενισχύοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου
Καρκίνος Παχέος Εντέρου: Με ποια διατροφή αυξάνεται ο κίνδυνος νόσου