Thumbnail
«Για 6.000 ευρώ βγάλανε το σπίτι στο σφυρί για να το πάρει μια τουριστική εταιρεία» - Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί σήμερα η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πετρούπολης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην οδό Ναϊαδών 37, ώστε να καταδικάσουν την απόφαση έξωσης των συμπολιτών μας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει  η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πετρούπολης, οικογένεια στην οδό Ναϊάδων, κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο, καθώς το σπίτι της έχει πλειστηριαστεί και αγοραστεί από τουριστική επιχείρηση.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί πραγματικά οργή, αφού η εταιρεία Do Value ζητούσε 35.000 ευρώ για να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός και η οικογένεια τους έδινε 29.000. 

«Για 6.000 ευρώ βγάλανε το σπίτι στο σφυρί για να το πάρει μια τουριστική εταιρεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Αυτό, δε, που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό είναι ότι αν έδιναν λίγες μέρες περιθώριο, είναι πιθανό η οικογένεια να έβρισκε το συνολικό ποσό. Τα «κοράκια , όμως βιάστηκαν ώστε να χαθεί το σπίτι για την οικογένεια», τονίζουν.

Αναλυτικά

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/7/2024 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΑΪΑΔΩΝ 37
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΕΤΡΑΠΕΙ Η ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Την ίδια στιγμή που η λαϊκή οικογένεια βάλλεται από την ακρίβεια και τα τεράστια έξοδα που έχει να αντιμετωπίσει σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητα, οικογένεια συμπολιτών μας στην οδό Ναϊάδων, κινδυνεύει να μείνει στο δρόμο, καθώς το σπίτι της έχει πλειστηριαστεί και αγοραστεί από τουριστική επιχείρηση.
Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί πραγματικά οργή, αφού η εταιρεία Do Value ζητούσε 35.000 ευρώ για να μην προχωρήσει ο πλειστηριασμός και η οικογένεια τους έδινε 29.000. Για 6.000 ευρώ βγάλανε το σπίτι στο σφυρί για να το πάρει μια τουριστική εταιρεία.

Αυτό, δε, που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο αποτροπιασμό είναι ότι αν έδιναν λίγες μέρες περιθώριο, είναι πιθανό η οικογένεια να έβρισκε το συνολικό ποσό. Τα «κοράκια , όμως βιάστηκαν ώστε να χαθεί το σπίτι για την οικογένεια.
Η κατάσταση αυτή δεν είναι ξένη και μακριά από εμάς τους γονείς, που μοχθούμε να ανταπεξέλθουμε στην σημερινή πραγματικότητα και που μαζί με την ακρίβεια και τους μισθούς πείνας, αντιμετωπίζουμε τα τεράστια έξοδα ακόμα και για την μόρφωση των παιδιών μας. Που δυσκολευόμαστε κάθε φορά να βγει ο μήνας και να μην στερήσουμε τα βασικά στα παιδιά μας.

Αυτή η ζωή δε μας αξίζει! Μας αξίζει, αντίθετα, ζωή με δικαιώματα για εμάς και τα παιδιά μας!

Εμείς οι γονείς, οι Σύλλογοι μας στα σχολεία και η ‘Ένωση Γονέων έχουμε μεγάλη εμπειρία στο τι σημαίνει αλληλεγγύη και στο πως με όπλο αυτή μπορούμε να αποτρέψουμε και να καταφέρουμε πολλά.

Το συγκεκριμένο σπίτι θα μπορούσε να είναι το δικό μας!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους, τους γονείς, τους νέους να καταδικάσουν την απόφαση έξωσης των συμπολιτών μας και δείξουν ξανά την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και να αποτελέσουν με τη στάση τους τείχος προστασίας για αυτή την οικογένεια.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

efivoi.jpg
20 συμβουλές για τη νέα γενιά
«Παύει η ιδιότητα του μαθητή και το «άλλοθι» του ανήλικου. Ο 18χρονος ή η 18χρονη πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις για τη ζωή φτιάχνοντας τον...
20 συμβουλές για τη νέα γενιά
education_chalkboard_0_81.jpg
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους νέους πίνακες ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024
Πρόσκληση υποψήφιων εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για την υποβολή δικαιολογητικών, στο πλαίσιο των αριθμ. 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 Προκηρύξεων του...
Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τους νέους πίνακες ΑΣΕΠ 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024
diodia
Όταν είσαι με μοτοσυκλέτα στη Νέα Οδό πληρώνεις αντίτιμο διοδίων ως αυτοκίνητο και επιλέγεις τη Νομική Οδό
Το «λάθος» και η απάντηση της εταιρείας
Όταν είσαι με μοτοσυκλέτα στη Νέα Οδό πληρώνεις αντίτιμο διοδίων ως αυτοκίνητο και επιλέγεις τη Νομική Οδό