Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Κλαίω δύο μέρες τώρα, η τελευταία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τη βαθιά συγκίνησή της εξέφρασε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά την ολοκλήρωση του τελικού στα 20χλμ. βάδην.

Όπως δήλωσε, ήταν ο τελευταίος της αγώνας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Αποκάλυψε δε πως τις τελευταίες ημέρες κλαίει από συγκίνηση, όπως άλλωστε συνέβη και λίγο πριν από την εκκίνηση της διαδρομής αλλά και με το φινάλε του αγώνα.

«Είμαι συγκινημένη. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κλαίω τις τελευταίες δύο μέρες. Δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά χαίρομαι για την επίδοσή μου με τα δεδομένα της φετινής χρονιάς. Όταν ένας αθλητής έχει προβλήματα με το σώμα του, έχει προβλήματα και με το μυαλό του. Ήμουν λίγο μπερδεμένη. Δούλεψα μεθοδικά και σήμερα έκανα μία αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε αρχικά.

«Μου αφήνει κάτι γλυκό όλη μου η εμπειρία. Δεν έχω κάποια άσχημη στιγμή να θυμάμαι. Οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Έχω να θυμάμαι μόνο ωραία πράγματα. Αυτός ο ανταγωνισμός, ο εσωτερικός, που βγαίνεις από εδώ και είσαι αγκαλιά με τις συναθλήτριες. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω… Ευχαριστώ για τη στήριξη και όσους με σκεφτόντουσαν όλο αυτό το διάστημα», κατέληξε.

Τερμάτισε αγκαλιά με την ελληνική σημαία

Προηγουμένως, η Αντιγόνη Ντρισμπίωτη έδωσε έναν μεγάλο αγώνα και τερμάτισε 22η στα 20 χλμ. βάδην στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η 40χρονη βαδίστρια έφτασε στη γραμμή τερματισμού αγκαλιά με την ελληνική σημαία και καταχειροκροτούμενη απ' τους Έλληνες που βρίσκονταν κατά μήκος της διαδρομής. Μάλιστα, φτάνοντας στο τέλος έκανε μια βαθιά υπόκλιση...

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σχολείο - Τάξη
ΣΕΠΕ Ημαθίας: Συλλογικά βήματα για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων
«Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς - Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών»
ΣΕΠΕ Ημαθίας: Συλλογικά βήματα για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων
kaldis
ΠΑΔΑ: Ξέσπασε «εμφύλιος» μετά από την καθαίρεση του Πρύτανη Π.Καλδή
Προειδοποιήσεις του εκτελεστικού διευθυντή ΠΑΔΑ για πειθαρχικά εναντίον όσων δεχθούν έγγραφο που υπογράφει άλλος πρύτανης, αλλά και δήλωση της...
ΠΑΔΑ: Ξέσπασε «εμφύλιος» μετά από την καθαίρεση του Πρύτανη Π.Καλδή