axepa
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Στα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει «ο κλιματισμός σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, δεν λειτουργεί, δεν αποδίδει σε πολλά τμήματα».

«Υπάρχουν όμως τμήματα που βράζουν»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει πως έγιναν μεν κάποιες παρεμβάσεις, τις οποίες χαρακτηρίζει ως προχειροδουλειές. «Υπάρχουν όμως τμήματα που βράζουν», πρόσθεσε ο Μιχάλης Γιαννάκος, λέγοντας ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες από ασθενείς και προσωπικό ότι «τα εξωτερικά ιατρεία που εξετάζονται ασθενείς και γίνονται αιμοληψίες, κυριολεκτικά, βράζουν».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως ασθενείς και προσωπικό προσπαθούν να αντέξουν τη ζέστη με ανεμιστήρες. Τονίζει δε «αυτό όμως που είναι αδιανόητο είναι αυτό που συμβαίνει στο ακτινοθεραπευτικό τμήμα».

«Υπάρχει κίνδυνος βλαβών»

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει πως το χειρότερο από όλα είναι αυτό που συμβαίνει στο χώρο που είναι εγκατεστημένο το ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα. Αναφέρει, συγκεκριμένα, πως «αν και θα πρέπει να λειτουργεί σε θερμοκρασίες έως 23 βαθμούς, ο χώρος που είναι εγκατεστημένο φθάνει τους 30 βαθμούς».

Συμπληρώνει δε πως «υπάρχει κίνδυνος βλαβών που είναι αρκετά ακριβές η αποκατάστασή τους. Φυσικά σε περίπτωση βλάβης θα υπάρχουν ακυρώσεις και σε ραντεβού. Προσπαθούν να ψύξουν το μηχάνημα με ανεμιστήρες».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, κλείνει την τοποθέτηση του λέγοντας πως «θα πρέπει άμεσα να παρέμβει ο Υπουργός Υγείας να επιλυθούν τα εν λόγω προβλήματα. Ο διοικητής δεν μπορεί».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πηγαίνετε διακοπές; Βγάλτε αυτές τις 5 συσκευές από την πρίζα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 5/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα