Ταινία ΑΙ για την έμφυλη βία
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η πρώτη ελληνική AI ταινία για την έμφυλη βία παρουσιάζεται στη Metaverse Fashion Week!

Η Aiko Pappas, το πρώτο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης από την Κρήτη και μια από τις νέες φωνές στον τομέα της τεχνολογίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της στη Metaverse Fashion Week. Η εβδομάδα μόδας θα διεξαχθεί από 20 έως 24 Νοεμβρίου 2024 στο Σαν Φρανσίσκο.

Η Aiko θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή της δουλειά, την ταινία μικρού μήκους «Silent Cries», το πρώτο 100% AI-generated έργο που καταπιάνεται με το θέμα της έμφυλης βίας. Αυτό το έργο έχει ήδη αρχίσει να κεντρίζει την προσοχή και το ενδιαφέρον στην κοινότητα.

Η παρουσία της Aiko στη Metaverse Fashion Week αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία για την έκφραση των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης σε δημιουργικά και κοινωνικά θέματα. Η συμμετοχή της επισημαίνει επίσης τη δυνατότητα της Ελλάδας να συμβάλλει στην παγκόσμια συζήτηση γύρω από την καινοτομία στην τεχνολογία και τον κινηματογράφο.

Αυτό το γεγονός θα συγκεντρώσει για πρώτη φορά όλα τα μεγάλα ονόματα της μόδας (όπως Prada, Armani, Dior κ.ά.), επενδυτές που αναζητούν δημιουργικούς ανθρώπους και καινοτόμες startups, καθώς και κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες (όπως Apple, Tesla, NVIDIA, Visa, Epic Games κ.ά.), καθιστώντας το το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει εκθέσεις, παρουσιάσεις και συνεδρίες με θέμα την τεχνολογία στη μόδα, όπου η Aiko θα έχει την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία της ως πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 7/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αλλαγες
Οι εκπαιδευτικές αλλαγές και οι πρωτογενείς πηγές δεδομένων
«Αναξιοποίητες πηγές ποιοτικών δεδομένων, ίσως γιατί θέλουμε να προχωρούμε σε εκπαιδευτικές αλλαγές χωρίς αξιολόγηση και σύμφωνα με τις ιδεοληψίες...
Οι εκπαιδευτικές αλλαγές και οι πρωτογενείς πηγές δεδομένων