amaksi ploio
Σε σοκ ήταν η οδηγός του οχήματος που βρέθηκε στον «αέρα»

Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που βρέθηκε κυριολεκτικά στον αέρα στην Άνδρο, προσπαθώντας να εισέλθει σε πλοίο.

Ο πλοίαρχος του καραβιού συνελήφθη από τις Αρχές και κατόπιν αυτού απολύθηκε από τη ναυτιλιακή εταιρεία στην οποίαν εργαζόταν.

Τι δήλωσε η οδηγός

Η 26χρονη οδηγός που βρέθηκε στον «αέρα» προέβη σε δηλώσεις και είπε «ένιωσα ότι θα πέσω μέσα στη θάλασσα». «Σπινάριζαν οι τροχοί μου μπροστά και τους είπα να κάνω όπισθεν όπως μου έλεγαν αλλά η ρόδα μου, η πίσω, ήταν ανασηκωμένη. Ήμασταν τέσσερα αυτοκίνητα. Δεν βάζεις αυτοκίνητο και κόσμο υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες και ειδικά άμα δεν μπορείς εσύ να κουμαντάρεις το πλοίο», ανέφερε.

«Ένιωσα ότι θα πέσω μέσα στη θάλασσα. Δεν μπορούσε να κουνηθεί το αυτοκίνητο. Είχα κολλήσει. Είχε χτυπηθεί, γιατί εδώ βλέπω κιόλας ότι βγαίνουν όλοι και λένε γιατί δεν έβαζα όπισθεν. Το αυτοκίνητο είχε χτυπηθεί. Μου το είχανε χτυπήσει», ανέφερε.

«Προσπαθούσαμε να βγούμε για να μην πέσουμε στη θάλασσα. Από το πλήρωμα βγήκε μόνο ένας, το είδε ότι ήταν δεμένο με ένα κάβο και λοξά και έλεγε «τρέξτε, τρέξτε τσακιστείτε, βγείτε. Τρέξτε». Δεν μας έλεγε ούτε καν περιμένετε να δέσει σωστά και να γίνει σωστή δουλειά για γίνει σωστή δουλειά για να μπορέσουμε να βγούμε», είπε επιβάτιδα του πλοίου Σαόνησος.

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος ΝΚ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 16/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pyrosvestiki 16
Φωτιά στην Αττική: Πάνω από 100 οι κατοικίες που έχουν καεί - Πόσες κρίθηκαν κατεδαφιστέες
Τι έχει εντοπίσει ο μέχρι τώρα επιτόπιος έλεγχος μετά τη μεγάλη φωτιά στην Αττική
Φωτιά στην Αττική: Πάνω από 100 οι κατοικίες που έχουν καεί - Πόσες κρίθηκαν κατεδαφιστέες