Δολοφονία 62χρονης στα Ιωάννινα
INTIME NEWS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που σκότωσε τη θεία του στα Ιωάννινα – Ανατροπή με το κίνητρο του εγκλήματος

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί ο 36χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 62χρονη θεία του στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.

Ο δράστης απολογήθηκε στον Εισαγγελέα και με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Με βάση τη δικογραφία και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, σύμφωνα με το epiruspost.grέχει αποκλειστεί πλήρως το ενδεχόμενο το κίνητρο του εγκλήματος να ήταν οικονομικό.

Οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 36χρονου είναι προσωπικοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έδωσε λεπτομέρειες γι’ αυτούς στις ανακριτικές αρχές. Το όπλο (η καραμπίνα) που χρησιμοποιήθηκε, δε, δεν ανήκει στον ίδιο.

Ο συνήγορος του 36χρονου, Βασίλης Γοργόλης, χαρακτήρισε την προσωρινή κράτηση ως μία φυσιολογική εξέλιξη, αφού στον χρόνο που μεσολάβησε από την τέλεση του εγκλήματος και μέχρι τώρα δεν στάθηκε δυνατό να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία· στοιχεία που θα ενίσχυαν τον ισχυρισμό του 36χρονου ότι βρισκόταν σε κατάσταση εν βρασμώ ψυχής.

«Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή την ώρα για τα κίνητρα του εγκλήματος»

«Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος και κοινωνικός, που δεν απασχόλησε ποτέ τη δικαιοσύνη. Είναι σημαντικό ότι δίπλα του βρίσκονται συγγενείς και φίλοι… Πιστεύω ότι μέχρι τη δίκη θα καταφέρουμε να έχουμε όλα τα στοιχεία, που θα δείχνουν ότι τη στιγμή τέλεσης του εγκλήματος είχε εκλείψει η σκέψη και η λογική» ανέφερε ο κ. Γοργόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος αυτή τη φορά έδωσε λεπτομέρειες στις ανακριτικές αρχές για τη σχέση που είχε αναπτυχθεί με τη θεία του, όπως και για τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα.

«Έλυσε τη σιωπή του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γοργόλης, για να συμπληρώσει ότι προσκομίστηκαν ορισμένα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

«Δεν είναι οικονομικά τα κίνητρα του εγκλήματος, αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, καθώς οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί. Ο πελάτης μου προσκόμισε στοιχεία ότι δεν είχε καμία οικονομική αδυναμία. Οι λόγοι θα αναπτυχθούν στον κατάλληλο χρόνο», υπογράμμισε ο κ. Γοργόλης.

Εξέφρασε, δε, τη βεβαιότητα ότι στη δίκη θα λάμψει όλη η αλήθεια και θα τύχει της ανάλογης αντιμετώπισης.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι το όπλο δεν ήταν δικό του και βρισκόταν σε χώρο που δεν είναι της κυριότητάς του, ενώ δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον κάτοχο της καραμπίνας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio-kleisto.jpg
Συγχωνεύσεις τμημάτων: «Δόθηκε εντολή να εξαφανιστούν 41 τμήματα Δημοτικών και 11 τμήματα Νηπιαγωγείων»
«Περισσότερα από 1000 τμήματα επιδιώκεται να συμπτυχθούν πανελλαδικά»
Συγχωνεύσεις τμημάτων: «Δόθηκε εντολή να εξαφανιστούν 41 τμήματα Δημοτικών και 11 τμήματα Νηπιαγωγείων»