marios_athanasiou
«Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου

Με νέο βίντεο στα social media ο Μάριος Αθανασίου απαντά για την ανάρτηση την οποία κατέβασε από τους λογαριασμούς του, μέσα από την οποία περιέγραφε πως έγινε μάρτυρας μιας κοπέλας η οποία κυκλοφορούσε γυμνή έχοντας πέσει θύμα βιασμού, όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο ηθοποιός.

Πιο αναλυτικά, ο Μάριος Αθανασίου χτες (28/8) ανήρτησε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ανέφερε, πως έγινε μάρτυρας ενός τραγικού περιστατικού και πως είδε μια κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι γυμνή στη λεωφόρο και γύρω της κόσμος και αστυνομία, χωρίς να έχει μεριμνήσει να πάει το θύμα σ΄ένα πιο ασφαλές σημείο και να σκεπαστεί με κάτι.

Ωστόσο, σήμερα (29/8) σε νέο βίντεο, αναφέρει πως έγινε μια αστοχία και πως η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού.

«Κατέβασα την ανάρτηση για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους. Πολλά μπράβο…Κατάλαβα ότι έκανα μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιασμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιασμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί να παραμένει για εμένα μια πολύ άγρια εικόνα, πολύ δύσκολο περιστατικό, άγρια σκηνή να την βλέπεις», αναφέρει ο Μάριος Αθανασίου.

«Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν εγώ αυτό που βλέπω και αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Δυστυχώς, δεν ήθελα να κάνω κι εγώ τον περίεργο… Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω», ξεκαθαρίζει.

«Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα», κατέληξε.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 28/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα