Απόστολος Λύτρας
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτός φυλακής ο Απόστολος Λύτρας: «Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν»

«Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, που κρατούνταν στις φυλακές Κορίνθου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει πρόσφατα την αποφυλάκισή του και το ίδιο είχε κάνει και η Σοφία  Πολυζωγοπούλου για λόγους που αφορούν στο παιδί τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος στο άκουσα της απόφασης, έστειλε μέσω του δικηγόρου του ένα ακόμη μήνυμα προς την σύζυγό του Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σε αυτό ο ποινικολόγος ζητά ξανά «συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό ’τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του» σημειώνεται στην ανακοίνωση».

Ολόκληρο το μήνυμα που έστειλε στην σύζυγό του ο Λύτρας

Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγόρου του Απόστολου Λύτρα:

«Με το υπ’ αριθμ. 2931/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο Απόστολος Λύτρας αποφυλακίζεται και η κατηγορία μετατρέπεται από το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, στο πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Του βουλεύματος, προηγήθηκε όμοια Εισαγγελική πρόταση.

Η στάση του Απόστολου Λύτρα, απέναντι στο τραγικό περιστατικό που σημάδεψε την ζωή του και της οικογένειάς του, παραμένει αδιασάλευτη: Ζητεί, ξανά, συγγνώμη από τη σύζυγό του και δηλώνει πως θα κάνει ό’τι είναι απαραίτητο, για τη ψυχική και συναισθηματική προστασία των τέκνων του».

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπουν το δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου της Αθήνας για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο ενδοοικογενειακής βίας, που είναι πλημμέλημα.

Οι δικαστές με το βούλευμα τους επί της ουσίας έκαναν δεκτή την εισαγγελική πρόταση που μετέτρεπε την αρχική δίωξη από κακούργημα σε πλημμέλημα και άνοιξε παράθυρο για την αποφυλάκιση του ποινικολόγου ο οποίος σε λίγη ώρα θα είναι και πάλι ελεύθερος.

Παράλληλα, διέταξαν την αποφυλάκιση του με μια σειρά από περιοριστικούς όρους με στόχο την προστασία της πρώην συζύγου του και θύματος ενδοοικογειακης βίας αλλά και του ανηλίκου τέκνου τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 12/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πασοκ
ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος
Η επίσημη ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος
kathigitis
Η εμπειρία ενός καθηγητή που αναβάθμισε τεχνολογικά την τάξη του

Ως καθηγητής σε ένα γυμνάσιο στην επαρχία, κάθε χρόνο προσπαθώ να βρίσκω νέους τρόπους για να κάνω το μάθημά μου πιο ζωντανό και ενδιαφέρον για...

Η εμπειρία ενός καθηγητή που αναβάθμισε τεχνολογικά την τάξη του