Αττική Οδός
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι το πρωί της Τετάρτης στην Αττική Οδό

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (24/09/2024) έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (25/09/2024).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αττική Οδός κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Αγία Παρασκευή προς Αθήνα/Κέντρο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 24/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 25/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον επόμενο Κόμβο των Γλυκών Νερών (Υ6), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αθήνα/Κέντρο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Επίσης κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Δημοκρίτου (Υ3) της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αθήνα/Κέντρο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 24/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 25/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι την επόμενη έξοδο, δηλαδή την έξοδο Παπάγου (Υ2), και να κατευθυνθούν προς Χολαργό/Αγία Παρασκευή.

Τέλος κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος της Περιφερειακής Αιγάλεω στην κατεύθυνση από Σκαραμαγκά προς Λ. ΝΑΤΟ, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 24/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 25/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια μέχρι τον κυκλικό Κόμβο πλησίον του Κέντρου Πάλης μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν προς Λ. ΝΑΤΟ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακαλούνται αυτά τα γνωστά δημητριακά βρώμης

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 23/9

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παιδί παίζει με παιχνίδια
Ασπεργκερ σε ακριτικό νησί
Ο αγώνας των γονιών αφότου ο γιος τους διαγνώστηκε με νευρολογική αναπτυξιακή διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού.
Ασπεργκερ σε ακριτικό νησί
εκπαιδευτικος ΑΜΕΑ
Ειδικά σχολεία: Στην ψηφιακή εποχή δεν υπάρχει πρόσβαση
Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η μονάδα (αφού το σχολείο τους κρίθηκε -και ήταν- ακατάλληλο και επικίνδυνο) που θα φιλοξενούσε τα παιδιά τους...
Ειδικά σχολεία: Στην ψηφιακή εποχή δεν υπάρχει πρόσβαση
depy
ΔΕΠΥ: Συχνά συμπτώματα που διαφεύγουν της διάγνωσης
Η ακριβής διάγνωση συχνά εξαρτάται από την κατανόηση του ασθενή και την αξιολόγηση 10 συμπτωμάτων τα οποία συνήθως οδηγούν σε λανθασμένη διάγνωση της...
ΔΕΠΥ: Συχνά συμπτώματα που διαφεύγουν της διάγνωσης