Ανδρέας Μικρούτσικος
«Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες»

Απών από την εκπομπή « Buongiorno» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Παρασκευής, ενώ η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά ενημέρωσε κατά την έναρξη του προγράμματος ότι ο παρουσιαστής έπρεπε να κάνει μια προγραμματισμένη ιατρική εξέταση.

Ωστόσο, σε ζωντανή σύνδεση που μίλησε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενημέρωσε ότι εν τέλει επρόκειτο για κάτι πιο σοβαρό. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής καλημέρισε τους συνεργάτες του μέσα από το νοσοκομείο, καθώς -όπως τόνισε- η προγραμματισμένη εξέταση που είχε να κάνει εξελίχθηκε σε ανάγκη για νοσηλεία, κάνοντας μάλιστα μια επέμβαση.

«Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 4/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

foto_education_pencils_2.jpg
Λήμνος: «Να διοριστούν σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης»- «Εμπαίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς»
Να διοριστεί άμεσα σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας
Λήμνος: «Να διοριστούν σχολικός νοσηλευτής και εκπαιδευτικός Παράλληλης Στήριξης»- «Εμπαίζουν εκπαιδευτικούς και γονείς»
εκπαιδευτικοσ
Συγχωνεύσεις: Στριμώχνουν μαθητές αδιαφορώντας ακόμα και για τους κανόνες πυρασφάλειας...
Γονείς: Η λειτουργία των αιθουσών διδασκαλίας στα συγκεκριμένα κτίρια με 55 μαθητές και δυο καθηγητές (σύνολο 57 άτομα) με μία και μοναδική κοινή...
Συγχωνεύσεις: Στριμώχνουν μαθητές αδιαφορώντας ακόμα και για τους κανόνες πυρασφάλειας...