allstar
Γιατί υπάρχουν οι δύο μεταλλικές τρύπες στα All Star Converse

Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει καλοκαίρια και χειμώνες χωρίς να βγάζουμε από τα πόδια μας εκείνα τα τέλεια, χρωματιστά, πάνινα sneakers, ταιριάζοντας τα από το πρωί ως το βράδυ με όλα μας τα ρούχα. Ε ναι, εννοείται ότι μιλάμε για τα σταράκια ή παγκοσμίως γνωστά ως All Star της Converse.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σταράκια υπάρχουν σε χαμηλά ή ψηλά και σε αμέτρητα χρώματα. Όλοι γνωρίζουμε ότι λέγονται Chuck Taylor (έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο τον λόγο) και ότι αυτό αναγράφεται πάνω τους. Και τέλος, όλοι γνωρίζουμε ότι έχουν δύο τρύπες στο πλάι. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν αυτές οι τρύπες..

Ο πρώτος είναι φυσικά ο καλύτερος «αερισμός» του ποδιού αφού όπως ξέρουμε όλοι όσοι φοράμε αθλητικά παπούτσια και μάλιστα για αρκετές ώρες το πόδι ζεσταίνεται και ιδρώνει. Οι δύο τρυπούλες επιτρέπουν, καθώς περπατάμε, την είσοδο αέρα και βοηθούν το πόδι- εάν δεν φοράμε κάλτσα- να δροσιστεί αλλά παράλληλα αποβάλλουν και τη δυσάρεστη μυρωδιά.

Πολλοί ωστόσο, έχουν αμφισβητήσει την αποδοτικότητα αυτού του τρόπου «αερισμού». Έτσι πολλοί υποστηρίζουν πως για να «λειτουργήσει» θα πρέπει να μην φοράμε κάλτσες

O δεύτερος λόγος είναι για να δεθεί σφιχτά το παπούτσι γύρω από το πόδι σας, όταν θέλετε πχ να κάνετε κάποια αθλητική δραστηριότητα.

Και αφού λύσαμε την απορία μας, ας μάθουμε και το πως μπορούμε να περάσουμε τα κορδόνια μας μέσα από αυτές τις πλαϊνές τρυπούλες.

Είναι απλό. Αρχικά λύνουμε τις δύο πρώτες σειρές των κορδονιών. Στη συνέχεια, περνάμε το ένα κορδόνι από την μία τρύπα (αυτή που βρίσκεται πιο κοντά στα δάχτυλα), μετά το περνάμε και από την δεύτερη τρύπα και ταράάάάάν. Το καταφέρατε με επιτυχία!

Και έτσι φοράτε τα αγαπημένα σας παπούτσια πιο στυλάτα και πιο άνετα από ποτέ!

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 11/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

idiotika_sholeia.jpg
ιδιωτική εκπαίδευση: Η αλήθεια για το εύρος της «στροφής» των μαθητών
H αύξηση του δυναμικού της ιδιωτικής εκπαίδευσης (μονάδες, μαθητές κλπ) που σημειώθηκε μετά το 2019 καταρχάς δεν ξεκίνησε το…2019, αλλά από το...
ιδιωτική εκπαίδευση: Η αλήθεια για το εύρος της «στροφής» των μαθητών