Δολοφονία στην Κυψέλη
«Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός» - «Τον σιχαινόμασταν» λένε τα αδέλφια που έσφαξαν τον ξάδελφό τους που τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά

Με δάκρυα στα μάτια παραδόθηκαν στην αστυνομία, αφού είχαν δολοφονήσει τον 28χρονο ξάδελφό τους στην Κυψέλη, δύο αδέλφια 17 και 19 ετών, που υποστηρίζουν ότι το θύμα τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά.

Ο μεγαλύτερος αδερφός, φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA: «Την Κυριακή το βράδυ ο 28χρονος μου έστειλε στο Instagram να βρεθούμε όλοι μαζί στη Φωκίωνος. Εκείνος ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο. Μας έλεγε ότι ήταν λάθη που έκανε μικρός. Τον σιχαινόμασταν. Πιαστήκαμε στα χέρια και βγάλαμε κι εγώ κι ο αδελφός μου σουγιάδες που είχα αγοράσει εγώ το πρωί από το Μοναστηράκι και τον μαχαιρώσαμε. Έπειτα τρέξαμε και τους πετάξαμε στα σκουπίδια. Δεν αντέχαμε άλλο όλο αυτό. Δεν άντεχα να μας μιλάει και να τον βλέπω».

Με δάκρυα στα μάτια, ο 17χρονος προσπάθησε να περιγράψει τι είχε συμβεί: «Όταν ήμασταν μικροί και μέναμε στην Αλβανία, ο ξάδελφός μου μας παρενοχλούσε – τόσο εμένα όσο και τον αδελφό μου – σεξουαλικά χωρίς τη θέλησή μας. Από τότε δεν τον είχα ξαναδεί, αλλά περιστασιακά μου έστελνε μηνύματα στο Instagram και με ρωτούσε τι κάνω. Το βράδυ της Δευτέρας μας ζήτησε να βρεθούμε όλοι μαζί στην Κυψέλη. Εγώ είχα μαζί μου ένα μαχαίρι για ασφάλεια. Δεν θυμάμαι πολλά. Θυμάμαι όμως, ότι κρατούσα το μαχαίρι και του επιτέθηκα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 11/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nikospappas
Νίκος Παππάς: Δειλός και ψεύτης ο Μητσοτάκης – Νέο βίντεο με 8 bonus αλήθειες
«Κ. Μητσοτάκη, εχθές η Κυβέρνησή σας δεν βρήκε το θάρρος να διαψεύσει ούτε μία από τις πέντε αλήθειες που καταθέσαμε για τον προϋπολογισμό»
Νίκος Παππάς: Δειλός και ψεύτης ο Μητσοτάκης – Νέο βίντεο με 8 bonus αλήθειες
foto_education_pencils_2.jpg
Παράλληλη στήριξη: «Σημαντικά λιγότερες οι προσλήψεις σε σύγκριση με τις πραγματικές ανάγκες»
Εκπαιδευτικοί Κέρκυρας σε ΥΠΑΙΘΑ: Προχωρήστε άμεσα σε Γ΄ κύκλο προσλήψεων αναπληρωτών προκειμένου να καλυφθούν όλα τα κενά στην Παράλληλη Στήριξη!
Παράλληλη στήριξη: «Σημαντικά λιγότερες οι προσλήψεις σε σύγκριση με τις πραγματικές ανάγκες»