αστυνομία
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME NEWS
Το γεγονός καταδεικνύει ότι η ΕΛΑΣ δεν μπόρεσε να διαφυλάξει τα στοιχεία των αστυνομικών που θα συγκροτούσαν το ελληνικό FBI προκειμένου να επιφέρουν καίρια πλήγματα στο οργανωμένο έγκλημα που μαστίζει τη χώρα

Πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε η σύσταση του λεγόμενου ελληνικού FBI που σύμφωνα με την φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ θα είναι το σώμα που θα αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα, τη Greek mafia που αλωνίζει στη χώρα και εκτελεί συμβόλαια θανάτου ακόμα και σε πολυσύχναστες περιοχές της Αττικής με την αστυνομία να είναι απλός θεατής.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είχε κάνει δηλώσεις στην ΕΡΤ  για τη συγκρότηση του ελληνικού FBI, δηλαδή, της νεοσύστατης Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), χαρακτηρίζοντας τη νέα υπηρεσία που συγκροτείται ως αναγκαία για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησαν πληροφορίες για το ποιοι είναι οι 554 αστυνομικοί που θα συγκροτούν το ελληνικό FBI, καθώς η λίστα διέρρευσε σε ιστότοπο με αποτέλεσμα όλοι και ασφαλώς και το οργανωμένο έγκλημα να έχει πλήρη εικόνα για τους νέους διώκτες του με ονόματα και κατ΄επέκταση και διευθύνσεις.

Το γεγονός καταδεικνύει ότι η ΕΛΑΣ δεν μπόρεσε να διαφυλάξει τα στοιχεία των αστυνομικών που θα συγκροτούσαν το ελληνικό FBI προκειμένου να επιφέρουν καίρια πλήγματα στο οργανωμένο έγκλημα που μαστίζει τη χώρα.

Για το πρωτοφανές περιστατικό της διαρροής των ονομάτων των 554 αστυνομικών που θα συγκροτήσουν το ελληνικό FBI εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ).

Ο συνδικαλιστικός φορέας των αστυνομικών καταγγέλλει, όπως αναφέρει, τη δημοσίευση-  διαρροή προσωπικών στοιχείων εκατοντάδων αστυνομικών και παράλληλα επιτίθεται στη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ αναφέροντας ότι «αρνητική και αλγεινή εντύπωση μας έχει προκαλέσει η εκκωφαντική, έως αυτή τη στιγμή, σιωπή της Ηγεσίας για το όλο περιστατικό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/10

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xeiropedes
Αναβλήθηκε η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 14χρονης μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
«Να πάψει διά παντός να ασκεί το λειτούργημα», ζητά ο πατέρας του κοριτσιού
Αναβλήθηκε η δίκη του γιατρού για τον θάνατο 14χρονης μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
βασω παπανδρεου
Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου
Είχε διατελέσει επί σειρά ετών βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν κορυφαίο στέλεχος, καθώς και επίτροπος της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ
Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου
προαστιακος
Νέο περιστατικό ασφαλείας: Συρμός του προαστιακού οδηγήθηκε σε γραμμή του μετρό από σταθμάρχη - Οι καταγγελίες μηχανοδηγών
Δεν έχουν τέλος τα επικίνδυνα συμβάντα στον σιδηρόδρομο
Νέο περιστατικό ασφαλείας: Συρμός του προαστιακού οδηγήθηκε σε γραμμή του μετρό από σταθμάρχη - Οι καταγγελίες μηχανοδηγών