Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: «Την σκότωσα γιατί είχε σχέση με άλλον»
Γυναικοκτονία στους Αμπελοκήπους: Τι ανέφερε ο δράστης στους αστυνομικούς

Ο 39χρονος δράστης  της γυναικοκτονίας στους Αμπελόκηπους ομολόγησε στις αρχές ότι σκότωσε την σύντροφό του, όταν έμαθε ότι το θύμα είχε παράλληλη σχέση.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρει ότι ο δράστης, 39 ετών, τηλεφώνησε σήμερα λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στην ΕΛ.ΑΣ. και δήλωσε πως σκότωσε τη σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη.

Ομολόγησε, επίσης, πως τη σκότωσε χρησιμοποιώντας σφυρί. Δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Λακωνίας στους Αμπελόκηπους, και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας μέσα στο πατάρι του σπιτιού. Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει σακούλες για να το καλύψει. Η δυσοσμία εντός του σπιτιού ήταν διάχυτη, καθώς το πτώμα βρισκόταν εκεί επί επτά ολόκληρες ημέρες.

Oι αστυνόμοι φορώντας χειροπέδες στον καθομολογία δράστη τον απομάκρυναν λίγα λεπτά πριν τις 8:00 η ώρα το βράδυ από το σπίτι του, όπου τους περίμενε ο ίδιος να φθάσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη σύζυγό του, όταν τα παιδιά τους έλειπαν στο σχολείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεκρο
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
Έφυγε από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Γκλέτσος - Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της Μαγνησίας
feta
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της
Ερευνητές αποκαλύπτουν τις πρωτεΐνες και τις διατροφικές αξίες της φέτας ΠΟΠ, καθιστώντας τη μοναδική σε διατροφική αξία και προέλευση
Αναλύοντας την ελληνική φέτα: Μοριακή αποκωδικοποίηση της «ταυτότητάς» της