Κύθηρα
Ο άνδρας φέρεται να έστειλε μήνυμα σε αστυνομικό και συνάδελφο του δημοτικού συμβουλίου, γράφοντας: «Δεν αντέχω άλλο να πολεμώ για αυτά. Συνεχίστε εσείς τους αγώνες μας»

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στα Κύθηρα η είδηση της αυτοκτονίας του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καραβά, ύστερα από διένεξη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kythera.news, η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών φέρεται να οδήγησε σε επεισόδιο ξυλοδαρμού, κατά το οποίο τραυματίστηκε και η σύζυγος του προέδρου της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας. Το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του προέδρου της Κοινότητας.

Πριν από την τραγική κατάληξη, ο άνδρας φέρεται να έστειλε μήνυμα σε αστυνομικό και συνάδελφο του δημοτικού συμβουλίου, γράφοντας: «Δεν αντέχω άλλο να πολεμώ για αυτά. Συνεχίστε εσείς τους αγώνες μας».

Ο αστυνομικός ενημέρωσε άμεσα την υπηρεσία του, αλλά λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος εντοπίστηκε νεκρός. Μεταφέρθηκε στο Τριφύλλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι υπήρχε έντονη αντιπαράθεση και τοξικό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες, λόγω θεμάτων που σχετίζονται με την κοινότητα. Μερίδα των κατοίκων μάλιστα έκανε λόγο στα κοινωνικά δίκτυα για πιθανό μπούλινγκ.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαλευκάνουν τις συνθήκες του θανάτου και τα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα