15χρονη τραυματίστηκε από πτώση σοβάδων
Άγιοι Ανάργυροι: «Μαμά, είμαι καλά; Δεν μπορώ να κουνηθώ» – Τι λέει η 15χρονη που έπεσε κομμάτι μπαλκονιού στο κεφάλι της

«Δεν θέλω να περνάω κάτω από μπαλκόνια. Δεν θέλω. Πάντα κοιτάζω πάνω και η μητέρα μου κοιτάζει κάτω, γιατί αυτό που πέρασα… μου το είπαν και οι γιατροί “έζησες από θαύμα”» δήλωσε η 15χρονη Κάλλια, που τον περασμένο Οκτώβριο τραυματίστηκε σοβαρά όταν σοβάς από ταράτσα πολυκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους έπεσε στο κεφάλι της.

«Ήμασταν αγκαζέ με τη μητέρα μου και την ώρα που πήγε να δει αν περνάει το αστικό, ακούει έναν ήχο και ακούει ένα κλατς. Δεν είχα τις αισθήσεις μου» περιγράφει για την ημέρα εκείνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η 15χρονη υποβλήθηκε σε τετράωρο χειρουργείο κι έμεινε 11 μέρες στο νοσοκομείο, ενώ κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι 15 μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι.

«Όταν ξύπνησα, κοιτάζω δεξιά και αριστερά, η μαμά μου ήταν δίπλα μου, κρατούσε το χέρι και τη ρωτούσα αν είμαι καλά, γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ» λέει η Κάλλια.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχα πέσει εγώ στα γόνατα και να φωνάζω “βοήθεια, το παιδί μου”. Να είναι καλά όλοι και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., που έτρεξε, πήρε τηλέφωνο, να βοηθήσουν με βαμβακερές πετσέτες για να σταματήσει η αιμορραγία στο κεφαλάκι της» λέει η μητέρα της.

Όπως είπε η μητέρα της, σχεδιάζουν να κινηθούν νομικά κατά των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας από την οποία έπεσαν οι σοβάδες που τραυμάτισαν την Κάλλια.

Η 15χρονη Κάλλια προσπαθεί να επιστρέψει την καθημερινότητά της μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. Στο σχολείο δεν έχει επιστρέψει ακόμη, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως, ταλαιπωρείται από ζαλάδες και πονοκεφάλους, ενώ βιώνει μετατραυματικό στρες.

Οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας, από την οποία έπεσαν οι σοβάδες, προχώρησαν στην επισκευή της ζημιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kato-i-xounta.jpg
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
Πώς οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στοχοποιούνταν ως «μιασμένα» και «αντεθνικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
μητσοτακης
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος
Πενήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος