Thumbnail
Ανείπωτη τραγωδία συνέβη το πρωί της Κυριακής στη Φυλή όταν ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του όταν εξετράπη το ΙΧ στο οποίο επέβαινε. Συνολικά τέσσερα άτομα επέβαιναν στο όχημα με τον έναν από αυτούς να έχει ακρωτηριαστεί.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Ιάσμου στην περιοχή της Φυλής με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό ηλικίας μόλις 15 ετών, έναν τραυματία με ακρωτηριασμό κάτω άκρου και έναν ελαφρά τραυματία. Ωστόσο συνολικά οι τραυματίες είναι τρεις.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος βρέθηκαν άμεσα τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, εκ των οποίων μια Κινητή Ιατρική Μονάδα. Τα δύο άτομα διακομίστηκαν στο Αττικό και τα άλλα δύο στον Ευαγγελισμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα