Βιασμός
Η ανήλικη ανέφερε ότι η κακοποίηση συνέβαινε από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2024, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των περιστατικών, αλλά εκτιμώντας ότι ήταν τουλάχιστον πέντε.

Ο 38χρονος πατέρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης του στο Ηράκλειο Κρήτης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί του και ότι οι κινήσεις του παρερμηνεύτηκαν. Παρά τις εξηγήσεις του, δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, που υπέστη την κακοποίηση, αποκάλυψε το περιστατικό σε δασκάλα του σχολείου της και αργότερα σε σχολική ψυχολόγο. Αυτό οδήγησε στην ενημέρωση της μητέρας της και στην άμεση παρέμβαση της αστυνομίας.

Η ανήλικη ανέφερε ότι η κακοποίηση συνέβαινε από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο του 2024, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των περιστατικών, αλλά εκτιμώντας ότι ήταν τουλάχιστον πέντε.

Όταν η μητέρα της ενημερώθηκε, υπέβαλε καταγγελία, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του πατέρα και τις κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου και ενδοοικογενειακή βία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκλ
Υποψίες νοθείας στις εκλογές του ΣΕΦΑ καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί φροντιστές
Παρά τα επανειλημμένα αιτήματά της για λίστα των μελών του Συλλόγου με δικαίωμα ψήφου και για τα μέλη που θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά, η διοίκηση του...
Υποψίες νοθείας στις εκλογές του ΣΕΦΑ καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί φροντιστές