ASTYNOMIA
Εν ψυχρώ εκτέλεση στην Καλλιθέα - Τον δολοφόνησαν μέσα σε αυτοκίνητο σε πυλωτή

Σήμερα, ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (20 Απριλίου), στην Καλλιθέα, άνδρας εντοπίστηκε νεκρός εντός σταθμευμένου οχήματος, φέροντας πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Σκίππη 52, σε πυλωτή πολυκατοικίας. Το αυτοκίνητο – ένα Smart – βρισκόταν σε λειτουργία, με το παράθυρο του οδηγού κατεβασμένο. Περαστικοί που αντιλήφθηκαν το αιμόφυρτο σώμα ειδοποίησαν τις αρχές.

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του νεκρού αναφέρουν ότι πρόκειται για Αιγύπτιο, ηλικίας 42 ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά.

Πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, το θύμα είχε δεχθεί σφαίρες στον λαιμό και στο κεφάλι. 

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως, ενώ άνδρες της Σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη συλλογή στοιχείων και τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Προς το παρόν, η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, με το ενδεχόμενο της στοχευμένης δολοφονίας  (ξεκαθάρισμα λογαριασμών) να θεωρείται το επικρατέστερο. Εξετάζεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ταυτοποίησης του θύματος μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μιλούν για «εκτέλεση» με μαφιόζικα χαρακτηριστικά. Οι αστυνομικές αρχές διατηρούν σιγή ιχθύος προς το παρόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα.

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. καθώς προχωρούν οι έρευνες και οι αναλύσεις των ευρημάτων από τον τόπο του εγκλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kato-i-xounta.jpg
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
Πώς οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στοχοποιούνταν ως «μιασμένα» και «αντεθνικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
μητσοτακης
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος
Πενήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος