Thumbnail

Εκρηκτικά κατάσταση διαμορφώνεται στην Ελληνική κοινωνία καθώς οι εργαζόμενοι δίνουν την δική τους απάντηση στην επίθεση που δέχονται κάνοντας καταλήψεις  σε δήμους και υπουργεία με σκοπό να μπλοκάρουν τα σχέδια της μνημονιακής κυβέρνησης

 
 
 
 
1.000 εργαζόμενοι στο δημαρχείο της ΑΘήνας

 

 
 
 
Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι με πορεία από το δημοτικό κτίριο στη Λιοσίων έφτασαν πριν λίγο στο δημαρχείο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν  για τις 100, άδικες απολύσεις εργαζομένων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σύμφωνα με τις επιταγές του 3ου Μνημονίου.
 

 

Υπό κατάληψη δημόσιες υπηρεσίες στο Ηράκλειο - Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι

12.17: Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος της Αλεξάνδρας, απόεργαζόμενους στους δήμους που διαμαρτύρονται στη γενική γραμματεία Δημοσίων Εργων για το θέμα της διαθεσιμότητας.

 

 

 

Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

 

Embedded image permalink

@ gazakas

 

12.00: Έφτασαν πριν από λίγο στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των εργαζομένων που προπηλάκισαν τον Γερμανό Πρόξενο. Φωνάζουν συνθήματα και κρατούν πανό. Το δικαστικό μέγαρο μοιάζει με φρούριο καθώς περιφρουρείται από ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.

 

Από  thestival

 

 

11.52: Βίντεο από την κατάληψη του υπ. Υγείας

 


 

11.45: Υπό κατάληψη δημόσιες υπηρεσίες στο Ηράκλειο - Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως είναι οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης του Ηρακλείου που συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους αποκλείοντας για μια ακόμη φορά τη Λότζια. Να σημειωθεί ότι υπό κατάληψη βρίσκεται και η υπηρεσία πράσινου του δήμου Ηρακλείου με τους εργαζομένους στα προγράμματα κοινοφελούς εργασίας να διαμαρτύρονται για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους.

 

Υπό κατάληψη δημόσιες υπηρεσίες στο Ηράκλειο - Στα χαρακώματα οι εργαζόμενοι

 

Αποκλεισμένο ωστόσο είναι και το γραφείο οικονομικούς της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με τους εργαζομένους να διαμαρτύρονται ζητώντας να παγώσει η διαθεσιμότητα γισ 22 μόνιμους υπαλλήλους της υπηρεσίας. Όπως προειδοποιούν οι εργαζόμενοι οι κινητοποιήσεις θα σταματήσουν μόνο αν εγκαταληφθεί μια για πάντα το σχέδιο που αφορά στη διαθεσιμότητα τους. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέλευση των συνδικαλιστικών οργάνων προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον και η μορφή των κινητοποιήσεων.

Πηγή:  prismanews

 

11.42: Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τα δικαστήρια σε ένδειξη συμπαράστασης στον συνάδελφό τους, ο οποίος δικάζεται για τον προπηλακισμό του Γερμανού προξένου.

 

 
 thestival

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Ανδρέας Δρακόπουλος
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου
Απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και αναγόρευση του Ανδρέα Δρακόπουλου, Προέδρου του ΙΣΝ, σε Επίτιμο...
ΕΚΠΑ: Αναγόρευση σε Επίτιμο Διδάκτορα του Μεγάλου Ευεργέτη στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) Ανδρέα Δρακόπουλου