Στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί θα πραγματοποιήσουν την Πρωτομαγιά οι εργαζόμενοι στο μετρό, που τονίζουν ότι «η 1η του Μάη είναι απεργία, δεν είναι αργία».
«Την 1η του Μάη μετέχουμε στην πανελλαδική απεργία με στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας μέχρι ώρα 09:00», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ).
«Λειτουργούμε το μετρό για τους απεργούς -εργαζόμενους. Να διευκολυνθούν στη μετακίνησή τους για να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις, πορείες, διαδηλώσεις», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την Τρίτη 7 Μαΐου, επειδή πέφτει Μεγάλη Τετάρτη. Στην απόφαση αντιδρούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που αναμένεται να εξαγγείλουν κινητοποιήσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ