Ένας άνδρας που ανήκει στο δόγμα Σιχ πυροβολήθηκε κοντά στο Σιάτλ. Ο δράστης τον πλησιάσε την ώρα που οδηγούσε και του φώναζε να εγκαταλείψη τη χώρα.
Το συμβάν έγινε την Παρασκευή, ενώ τοπικός τηλεοπτικός σταθμός αποκάλυψε το γεγονός μετά από καταγγελία αυτόπτη μάρτυρα, που είδε το θύμα να αιμορραγεί, καθώς είχε πυροβοληθεί στο χέρι.
Σε συνέντευξη τύπου της αστυνομίας, έγινε ξεκάθαρο πως τα κίνητρα ήταν ρατσιστικά και πρόκειται για ένα έγκλημα μίσους: "Έγιναν κάποια σχόλια του τύπου 'φύγε από την χώρα μας, γύρνα από εκεί που είσαι΄, και μετά το θύμα τραυματίστηκε στο χέρι. Η σκέψη ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στην κοινότητα μας, μας εκπλήσσει και μας δυσαρεστεί", ανέφερε ο αρχηγός της Αστυνομίας.
Ο δράστης καταζητείται, ενώ το θύμα ανάρρωσε από το τραύμα, παραμένωντας, όπως είναι φυσικό, σε κατάσταση σοκ.
Πηγή: CNN
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ