Μία τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μίτσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε όταν το κορίτσι που αγαπούσε, προσποιήθηκε πως πέθανε. Ο μικρός πίστεψε ότι την έχασε και έβαλε τέρμα στη ζωή του.
Η τραγωδία ξεκίνησε όταν ο 11χρονος Tysen Benz έλαβε ένα μήνυμα ότι το 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε. Ο μαθητής του δημοτικού άφησε ένα σημείωμα στο δωμάτιό του και ακολούθως αυτοκτόνησε.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το μικρό αγόρι έβαλε τέρμα στη ζωή του μόλις δύο ώρες μετά το μήνυμα πουν έλαβε από τη 13χρονη, η οποία αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες, σύμφωνα με τους αμερικανικούς νόμους.
Η σχέση μεταξύ των δύο παιδιών δεν έχει διευκρινιστεί, τα τοπικά Μέσα ωστόσο, αναφέρουν ότι ήταν το κορίτσι του. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί το γιατί η 13χρονη έστειλε αυτό το μήνυμα, που οδήγησε στην αυτοκτονία τον 11χρονο.
Ο μικρός αυτοκτόνησε στις 14 Μαρτίου, αλλά η αλήθεια αναδείχθηκε από την έρευνα αυτές τις μέρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 23/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ