Thumbnail
Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσαν μέλη της οικογένειας και τοπικοί αξιωματούχοι

Ο πάτερας του νεαρού Αφγανού πρόσφυγα, ο οποίος απαγχονίστηκε στις αρχές Ιουλίου αφού απελάθηκε από τη Γερμανία, καθώς απορρίφθηκε το αίτημά του για χορήγηση ασύλου, σκοτώθηκε σε ενέδρα των Ταλιμπάν στην επαρχία Φαριάμπ.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσαν μέλη της οικογένειάς του και τοπικοί αξιωματούχοι.

Ο Χάουτζα Σαρατζουντίν Σαφάρι, ο επικεφαλής της περιφέρειας Σιρίν Ταγκάμπ, σκοτώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μαζί με τους δύο σωματοφύλακές του και έναν οδηγό, όπως είπε στο Γερμανικό Πρακτορείo ο Μοχάμαντ Ρόζι, μέλος του τοπικού επαρχιακού συμβουλίου.

Ο 23χρονος Αφγανός του οποίου το αίτημα για άσυλο είχε απορριφθεί από τις γερμανικές αρχές απαγχονίστηκε στις 4 Ιουλίου μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καμπούλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/03

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metsovio_3.jpg
ΠΟΣΔΕΠ για απειλές κατά πρύτανη ΕΜΠ: «Παραβατικές και εξωπανεπιστημιακές ομάδες θέλουν να επιβάλουν την παρουσία τους»
Η απόφαση της ΠΟΣΔΕΠ για τις απειλές κατά του πρύτανη του ΕΜΠ
ΠΟΣΔΕΠ για απειλές κατά πρύτανη ΕΜΠ: «Παραβατικές και εξωπανεπιστημιακές ομάδες θέλουν να επιβάλουν την παρουσία τους»