lira turkey
Πατέρας δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων πάσχει από επιληψία, ο Ουγκούρ ξεπληρώνει χρέη άνω των 15.000 ευρώ, σε στεγαστικό δάνειο και χρέος σε πιστωτικές κάρτες - «Έκανα το καθήκον μου στην ανθρωπότητα. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου»

Ένας δημοτικός υπάλληλος βρήκε σε ένα πάρκο στην τουρκική επαρχία Μανίσα μια τσάντα που περιείχε 2 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (περίπου 320 χιλιάδες ευρώ) και την επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της.

Καθώς πότιζε σήμερα τα φυτά και τα δέντρα ενός πάρκου στην περιοχή Τουργκουτλού, ο Ντουρμούς Ουγκούρ εντόπισε την τσάντα, γεμάτη μετρητά και επιταγές, σε ένα παγκάκι και την παρέδωσε στους προϊσταμένους του για να ψάξουν τον ιδιοκτήτη της.

Έπειτα από την εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο για τη βράβευσή του από τον δήμο, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο ίδιος ο Ουγκούρ είπε ότι αρνήθηκε ένα δώρο που του πρόσφερε ο ιδιοκτήτης της τσάντας.

«Έκανα το καθήκον μου στην ανθρωπότητα. Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι που δεν είναι δικό μου», είπε.

Πατέρας δύο παιδιών, ένα εκ των οποίων πάσχει από επιληψία, ο Ουγκούρ ξεπληρώνει χρέη άνω των 15.000 ευρώ, σε στεγαστικό δάνειο και χρέος σε πιστωτικές κάρτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Anadolu    

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

TEMPI
Τέμπη - Η επιστροφή του του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι Γεράσιμου Γεωργιάδη στην Ελλάδα: Μια συγκλονιστική στιγμή
Όταν το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023 το Intercity 62 συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, 57 συνάνθρωποί μας χάθηκαν, ενώ...
Τέμπη - Η επιστροφή του του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι Γεράσιμου Γεωργιάδη στην Ελλάδα: Μια συγκλονιστική στιγμή