Η Χαλ ανακοίνωσε ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο, με την ομάδα της Premier League να ζητάει από τα Μέσα να σεβαστούν τον ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση της Χαλ
«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.
Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».
Με καρκίνο παχέως εντέρου διεγνώσθη ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ της Χαλ, στα 26 του χρόνια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση