Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο πολύ τουριστικό αυτό μέρος, το οποίο φημίζεται για τις παραλίες του με την λευκή άμμο και τις εκδρομές στην ζούγκλα.
Ο 33χρονος Γάλλος έπεσε στον καταρράκτη του Να Μουεάνγκ 2, στο ίδιο μέρος που είχε σκοτωθεί τον Ιούλιο ένας Ισπανός τουρίστας.
"Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασύρουμε το πτώμα του επειδή η περιοχή είναι απόκρημνη και το έδαφος ολισθηρό", δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Πουβαντόλ Βιριγιαβαρανγκούλ.
"Ο φίλος του μας διηγήθηκε ότι προσπαθούσε να πάρει μια σέλφι, γλίστρησε και έπεσε", πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν φωτογραφίες "σέλφι".
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/02
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση