fuel pass
«Πρέπει να τελειώσει η επίθεση λάσπης κατά μιας κατηγορίας έντιμων εργαζομένων και να αποκατασταθεί η αλήθεια»

Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης αποφάσισαν να προκηρύξουν απεργία για τις 25 και 26 Ιανουαρίου και υπογραμμίζουν ότι «πρέπει να τελειώσει η επίθεση λάσπης κατά μιας κατηγορίας έντιμων εργαζομένων και να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Οι Ιταλοί βενζινοπώλες δεν συμφωνούν, παράλληλα, με την απόφαση της κυβέρνησης Μελόνι που τους υποχρεώνει σε υποχρεωτική ανάρτηση της μέσης τιμής των καυσίμων, σε καθημερινή βάση, σε όλα τα πρατήρια της χώρας, όπως και με την επιβολή «πλαφόν» στα πρατήρια που βρίσκονται στους αυτοκινητόδρομους.

«Πρόκειται για μέτρα που δεν στοχεύουν στο να πλήξουν τους ιδιοκτήτες των πρατηρίων βενζίνης, αλλά μόνον να μπορέσουν να εντοπιστούν οι ολίγοι που δρουν με πονηρό τρόπο», δήλωσε ο Ιταλίδα πρωθυπουργός. Οι Ιταλοί ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης, όμως, απαντούν ότι στην φάση αυτή, «ενώ ευνοούνται οι φοροφυγάδες, η κυβέρνηση προκαλεί αύξηση της τιμής των καυσίμων και ρίχνει την ευθύνη στους πρατηριούχους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα