aligatoras
Ο ψαράς μάζευε ένα ψάρι όταν το ζώο άνοιξε τα σαγόνια του και δάγκωσε το χέρι του.

Στιγμές τρόμου βίωσε ένας ψαράς από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς την ώρα που ψάρευε αμέριμνος σε λίμνη, ένας γιγάντιος αλιγάτορας όρμησε κατά πάνω του και του δάγκωσε το χέρι.

Ο άτυχος ψαράς έπιανε ένα ψάρι στη λίμνη στο Λίσμπουργκ το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο αλιγάτορας που όπως εκτιμά η Επιτροπή Προστασίας Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα (FWC) είχε μήκος περίπου 1,5 μέτρο του όρμησε.

Το ερπετό δάγκωσε το χέρι του ψαρά και στη συνέχεια αφού τον πέταξε αιμόφυρτο στο έδαφος μαζί με την ψαριά του, υποχώρησε πίσω στο νερό.

Σοκαρισμένος και έντρομος από όσα είδε ο αυτόπτης μάρτυρας Ρον Πριστ δήλωσε στο FOX 35 ότι ο ψαράς μάζευε ένα ψάρι όταν το ζώο άνοιξε τα σαγόνια του και δάγκωσε το χέρι του.

«Είχε αίμα στα χέρια και βογκούσε»

Σύμφωνα με τον ίδιο στη συνέχεια ο αλιγάτορας έτρεξε πίσω στο νερό, παρατώντας τα ψάρια και τον ψαρά.

Μάλιστα άμεσα κλήθηκαν οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, με ένα αυτόπτη μάρτυρα να δηλώνει πως ψαράς περπατούσε με αίμα στα χέρια του, «βογκώντας και στενάζοντας συνεχώς».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!