Thumbnail
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Μέχρι τα ξημερώματα η ομάδα του Γιώργου Τσούκαλη «χτένισε» τα πιθανά σημεία στην Αθήνα, όπου -σύμφωνα με δύο τηλεφωνήματα που δέχτηκαν- εθεάθη ο νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο φοιτητής ο οποίος αγνοείται για 13η μέρα.

Πειραιάς, Νέο Ηράκλειο, Πατήσια, ήταν τα σημεία που εστίασε τις έρευνές του ο κ. Τσούκαλης ο οποίος επίσης βρέθηκε και στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο αξιοποιώντας -όπως σημειώνει- τις πληροφορίες που είχε και ελπίζοντας να συλλέξει στοιχεία που θα το οδηγήσουν στον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ήδη στην κατοχή τους τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε περίπτωση που δουν ή ακούσουν κάτι το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ως πληροφορία σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή.

Όπως ο ίδιος σημειώνει μιλώντας στο protothema.gr η έρευνα συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπου και φτάσανε μέχρι και το Μοναστηράκι.

«Φτάσαμε και στο Μοναστηράκι να ψάχνουμε για κάποιο ίχνος του Βαγγέλη, υπήρχε μία πολύ σημαντική πληροφορία προσπαθήσαμε να βρούμε μία άκρη. Να σημειώσω ότι έγινε επιπλέον και έλεγχος σε κάμερες σε συγκεκριμένα σημεία της περιοχής από έναν ξάδελφο του Βαγγέλη που συμμετέχει στην διαδικασία της έρευνας για τον εντοπισμό του καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι ο Βαγγέλης βρέθηκε εκεί. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάτι, δεν καρποφόρησε η προσπάθειά μας. Δε σταματάμε, συνεχίζουμε, νέα μέρα ξημέρωσε, νέα ελπίδα έχουμε ότι θα βρούμε κάποιο ίχνος για να μπορέσουμε να τον εντοπίσουμε», μας λέει.

Πηγή: protothema.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kato-i-xounta.jpg
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
Πώς οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στοχοποιούνταν ως «μιασμένα» και «αντεθνικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
μητσοτακης
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος
Πενήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος