Με έναν αρκετά... πρωτότυπο, αλλά και γραφικό συνάμμα, τρόπο υποδέχτηκαν τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στο νησί της Σαλαμίνας με αφορμή την επέτειο της ομώνυμης Ναυμαχίας.
Ακόντια, πολύχρωμες σημαίες και αρχαιοελληνικές... φορεσιές συμπλήρωναν το όλο σκηνικό που είχαν στήσει οι διοργανωτές, στήνοντας μια κιτς, θα τολμούσαμε να πούμε, φιέστα.
Οι φωτό που ακολουθούν μαρτυρούν τα πάντα από μόνες τους:
Ένα ακόμη, όμως, γεγονός που σίγουρα θα... συζητηθεί σημάδεψε την επίσκεψη Καμμένου. Ενώ, λοιπόν, ο υπουργός Άμυνας κατέβηκε στην παραλία για να αποτίσει τον φόρο τιμής στη ναυμαχία, οι υπεύθυνοι είχαν στρώσει παλλέτες με ένα κόκκινο χαλί πάνω τους, προκειμένου ο επίτιμος καλεσμένος να περπατήσει πάνω του ως τη θάλασσα. Ίσως για να μη λερωθεί, ίσως για το τελετουργικό της όλης φιέστας, ίσως για το θεαθήναι; Άβυσσος η ψυχή των διοργανωτών.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ