Thumbnail
Αν κερδίσει την Κυριακή ο ΠΑΟΚ την Λάρισα, θα κατακτήσει το πρωτάθλημα

Εντολή να φωταγωγηθεί η Θεσσαλονίκη εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει στη Λάρισα και κατακτήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή το βράδυ, έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Eδωσα εντολή με το που ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης και αν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ, να φωταγωγηθεί η πόλη. Να μην χρειαστούν άλλα 34 χρόνια όμως», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.

Μιλώντας για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δήλωσε ότι «ο δήμος δεν καθυστερεί καθόλου. Μετέχει στην Επιτροπή που εξετάζει τις παραμέτρους. Το ειδικό χωρικό σχέδιο που έχει γίνει για την ΔΕΘ θα ακολουθηθεί και για τον ΠΑΟΚ. Το γήπεδο είναι πιο μπερδεμένο όμως».

«Οι προτάσεις αυτές θα δημιουργήσουν ένα ειδικό χωρικό σχέδιο που θα διευκολύνει την κατάσταση. Δε θα γίνει απλώς ένα γηπεδάκι. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δουλεύουμε συστηματικά για αυτό. Χρειάζεται λίγο υπομονή. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Η άδεια θα πρέπει να βγει με ειδικό προεδρικό διάταγμα. Εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε τέτοιες άδειες. Έτσι νομίζω, δεν είμαι και σίγουρος. Όπως έγιναν τα ολυμπιακά έργα, έτσι θα γίνει και σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω», πρόσθεσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σχετικά με τις συζητήσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη για το γήπεδο, ο Γιάννης Μπουτάρης απάντησε: «Μιλάμε για το θέμα. Κοιτάζω να διευκολύνω την κατάσταση και τίποτα παραπάνω. Πάει καλά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kato-i-xounta.jpg
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
Πώς οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στοχοποιούνταν ως «μιασμένα» και «αντεθνικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
μητσοτακης
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος
Πενήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος