Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=qAuJzhjKWzI at this time, please check again later.
Γιώργος Παπανδρέου
Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι βρήκε μία ευκαιρία να προωθήσει την ελληνική κουζίνα και να δείξει την Πάτρα στο Ισραήλ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, συνάντησε… τυχαία στην Πάτρα ένα συνεργείο ισραηλινής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο, και του ζήτησαν να συμμετάσχει σε έναν εναλλακτικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, βρήκε μια ευκαιρία να προωθήσει την ελληνική κουζίνα κυρίως όμως, να παρουσιάσει την Πάτρα στο τουριστικό κοινό του Ισραήλ.

https://www.youtube.com/watch?v=qAuJzhjKWzI

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στην Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής "The Best in the World" που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο Γιώργος Παπανδρέου. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανδρέας Συγγρός
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
Οδήγησε στην καταστροφή χιλιάδες Έλληνες, και σε αυτοκτονίες - Είναι η πρώτη μεγάλη χρηματοπιστωτική απάτη της Ελληνικής ιστορίας
Μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ελληνικής ιστορίας: «Άμα μυρισθώ επικερδή επιχείρησιν δεν αντέχω»!
kleista sxoleia
Κλειστά τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Σεισμική Δραστηριότητα στο Νότιο Αιγαίο: Κλειστά Σχολεία και Μέτρα Προστασίας
Κλειστά τα σχολεία σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό, μέχρι την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου