Αχιλλέας Μπέος
Μπέος μετά τις χυδαιότητες κατά Κασσελάκη: «Έχω πολλούς φίλους με αυτόν τον προσανατολισμό»

Αντιδράσεις προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για τη ρητορική μίσους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πώς να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@ς. Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Με νέα ανάρτηση του ο δήμαρχος Βόλου, έσπευσε να… ανασκευάσει τις προηγούμενες δηλώσεις του, τονίζοντας ότι έχει πολλούς φίλους με τον προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά «παραγγελία» γιούς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Έχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ τον Ιούνιο: Ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ η ύλη!

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
Εκπαιδευτικοί: Η μισθοδοσία σε μόνιμους και αναπληρωτές μέσα στον Απρίλιο
Εκπαιδευτικοί: Ποια μέρα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς μονίμων και αναπληρωτών η επόμενη μισθοδοσία
22_12_17disprosita.jpeg
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές
Αυξήσεις και νέα δεδομένα στους μισθούς για όσους υπηρετούν σε δυσπρόσιτες περιοχές
Οι νέοι καθαροί μισθοί των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε προβληματικές - παραμεθόριες περιοχές