Κυριάκος Μητσοτάκης
INTIME NEWS/ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ
Τι ισχύει για Κεραμέως, Άδωνη, Αυγενάκη, Παπασταύρου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO, ο Νίκος Δένδιας παραμένει ο δημοφιλέστερος υπουργός με ποσοστό θετικών απόψεων που φτάνει στο 73,8% έναντι μόλις 24,9% αρνητικών.

Ο σημερινός υπουργός Εθνικής Άμυνας συνεχίζει να απολαμβάνει μια διακομματική δημοφιλία, αφού είναι ξεκάθαρο από το ποσοστό του ότι οι θετικές απόψεις δεν περιορίζονται μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ.

Στη δεύτερη θέση παραμένει ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 59,8% θετικές απόψεις έναντι 32,2% αρνητικών.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη με 59,6% θετικές απόψεις έναντι 35,8% αρνητικών. Την πρώτη πεντάδα κλείνουν στην τέταρτη θέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης με 50,4% θετικές απόψεις, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Σοφία Ζαχαράκη με 48,4%. θετικές απόψεις.

Η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως βρίσκεται στην 14η θέση της δημοφιλίας των υπουργών με 43,1% θετικές απόψεις και 53,2% αρνητικές απόψεις.

Οι τελευταία στην δημοφιλία βρίσκονται ο Άδωνης Γεωργιάδης με 61,4% αρνητικές απόψεις ακολουθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης με 51,8% αρνητικές απόψεις και τελευταίος βρίσκεται ο υπουργός επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου με της αρνητικές απόψεις και τις απαντήσεις δεν ξέρω δεν απαντάω να συγκεντρώνουν 67,8%.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ikoniki pragmatikotita
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Τι λένε οι ειδικοί για τη συναισθηματική ανάπτυξη, την αυτοεικόνα και την εξάρτηση από τα παιχνίδια
Ψυχολογία και Βιντεοπαιχνίδια: Πώς επηρεάζονται οι μαθητές από τον ψηφιακό κόσμο;
Γλώσσα - Συζήτηση
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!
Την επόμενη φορά που θα πεις «κάναμε update στο app», δοκίμασε να πεις «έγινε ενημέρωση στην εφαρμογή». Ίσως εκπλαγείς με το πόσο φυσικά ακούγεται!
Κι όμως, αυτή η λέξη που λες κάθε μέρα… έχει ελληνικό όνομα!