Παπαδάκης
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Τι υποστήριξε ο Κώστας Παπαδάκης

Στον 105,5 Στο Κόκκινο και τις «Επισυνδέσεις» με την Τζούλυ Τσίγκα και τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη μίλησε ο Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος υποστήριξης κατηγορίας στην δίκη της Χρυσής Αυγής, αναφερόμενος στη σκανδαλώδη αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου.

«Οι θιασώτες της ρατσιστικής – φασιστικής βίας νιώθουν ενθαρρυμένοι. Απαιτείται ένα ενεργό αντιφασιστικό κίνημα, πρέπει να εκφραστεί η οργή της κοινωνίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Τεράστια πρόκληση»

«Είναι τεράστια πρόκληση αυτή η απόφαση για τα θύματα της Χρυσής Αυγής, τις οικογένειές τους, το αντιφασιστικό κίνημα και την κοινωνία που προσπαθεί να συνέλθει από υποθέσεις όπως τα Τέμπη, το κύκλωμα του Κολωνού, το Μάτι κλπ», τόνισε ο Κώστας Παπαδάκης λίγες ώρες μετά την απόφαση σοκ του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας για αποφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου. 

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Μιχαλολιάκος δεν έπρεπε να αποφυλακιστεί γιατί το Δικαστήριο έπρεπε να αξιολογήσει τι συμβαίνει από την ημέρα που καταδικάστηκε η Χ.Α. μέχρι σήμερα, καθώς υπάρχουν πολλές υποθέσεις ρατσιστικής βίας από ανθρώπους που είναι ακόμη μέλη της Χ.Α.

Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο «φίρερ» της Χ.Α. δεν βρισκόταν την τελευταία διετία στις φυλακές Δομοκού, αλλά παρέμενε σε κέντρο Αποκατάστασης στους Αγίους Αναργύρους, μετά από νοσηλεία για covid.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/02

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πλακι
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»
«Πιο τίμιο να κοιτάξετε τη δουλειά σας παρά να προσπαθείτε να μειώσετε όλους εμάς», λέει ο Πλακιάς στο Βορίδη
Σκληρή απάντηση Πλακιά σε Βορίδη - «Βάζετε και τον εαυτό σας στο κάδρο των ευθυνών»
panelladikes
Πανελλήνιες 2025: Νέος ακαδημαϊκός χάρτης για αποφοίτους ΕΠΑΛ - Οι σχολές και τα τμήματα πρόσβασης
Καθορίστηκαν οι σχολές και τα τμήματα για την πρόσβαση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. στην τριτοβάθμια εκπαίδευση
Πανελλήνιες 2025: Νέος ακαδημαϊκός χάρτης για αποφοίτους ΕΠΑΛ - Οι σχολές και τα τμήματα πρόσβασης