Thumbnail
Τι θα κάνουμε όταν έρθουμε στην εξουσία. Τι έκανα στο εξωτερικό και ποιους είδα. Να σταματήσουμε την καταστροφή. Photoshop και ακροδεξιά

Τσίπρας: Καλούμε τον κόσμο να νικήσει το φόβο

Συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με το Γιώργο Αυτιά.

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε σε εφ' όλης της ύλης ερωτήματα. Διευκρίνισε τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έλθει στην εξουσία. Τόνισε ότι πρώτο μέλημα είναι θα είναι να σταματήσει η καταστροφή της χώρας και ως δεύτερο βήμα θα είναι η σταδιακή αύξηση και αποκατάσταση των μισθών. "Μας θέλουν αποικία χρέους" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Η ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι είναι κόμμα της ριζοσπατικής αριστεράς. Εξήγησε για το λάθος του ΔΝΤ και τι ακριβώς σημαίνει και αν πραγματικά έγινε λάθος ή απλά δεν υπολόγισαν καλά τις ιδιαιτερότητες της οικονομίας της Ελλάδας. Είναι στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της Ελλάδας. Είμαστε όμηροι των πολιτικών των τραπεζών καιτης πολιτικής της Μέρκελ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον κόσμο να νικήσει το φόβο του. Ο κόσμος έχει χάσει την ελπίδα του να ζήσει με αξιοπρέπεια.
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον Μ. Βορίδη και την πρότασή του για επαναφορά της θανατικής ποινής, το photoshop, την παραχάραξη της πραγματικότητας και το ρόλο της ακροδεξιάς στη χώρα μας.
Αναφέρθηκε διεξοδικά στο ταξίδι του στο εξωτερικό. "Θέλουμε να βρούμε συμμάχους" δήλωσε ο Α. Τσίπρας.
Ο Στουρνάρας κάθε φορά ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε ανάπτυξη. "Οχι ανάπτυξη σε κοινωνικά ερείπια"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kato-i-xounta.jpg
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
Πώς οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές στοχοποιούνταν ως «μιασμένα» και «αντεθνικά στοιχεία» κατά τη διάρκεια της δικτατορίας
Εκπαιδευτικοί και μαθητές επί Χούντας: Εγκλήματα «μη νομιμοφροσύνης» και η καταστολή της σκέψης
μητσοτακης
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος
Πενήντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν στα βήματα του μέλλοντος